a wolf like me

Andy Wolf on itävaltalainen silmälasisuunnittelija, joka tuli itselleni tutuksi aivan mainion Sanomatalon Cazzen kautta. Optikkoliikkeen omistajat Mikko ja Tea ovat viimeisen päälle ajan hermolla olevia sisäänostajia, jotka onnistuvat piristämään Helsingin optikkokenttää huikealla ammattitaidollaan. Heille iso kiitos siitä!

Kuvassa näkyvä kehys sattui löytymään heidän valikoimastaan ja iskin silmäni siihen heti. Lieneekö syypäänä innostukseeni viimeisin suuri inspiraationlähteeni, Seinfeldin George Costanza vaiko ihan vaan vaihtelu nykyisten muovikehysten maailmasta takaisin metallisankoihin? Mene ja tiedä, mutta nämä ovat todella hienot. Kuva ei ehkä anna niille oikeutta, mutta päässäni ne näyttävät mielestäni mainioilta. Aika näyttää, hankinko itselleni tällaiset seuraavaksi korostamaan kirjanpitäjä-lookiani vaiko sittenkin toisenlaiset lasit.

Kommentoi

  1. Kiitos optikko-vinkistä! Hyviä optikoita ei todellakaan ole liikaa. Itse olen saanut erittäin hyvää palvelua Fredan Optiikkahuoneella.

  2. Eipä kestä, mielelläni suosittelen optikkoa, joka tekee muuten niin tuskallisesta uusien silmälasien ostoprosessista helpomman :) Itselläni on muuten myös erittäin hyvät kokemukset Fredan Optiikkahuoneesta!