acnea sinulle, hänelle ja kaikille siltä väliltä

Acne on kyhännyt yhteistyössä Candy Magazinen kanssa muutamasta puserosta koostuvan transvestite and cross-dressing -kokoelman. Paidat leikittelevät perinteisen maskuliinisen western-tyylin ja kasarinaisellisten pussy bow-kaulusten ja puhvihihojen välimaastossa – jokaiselle jotakin, siis. Mielestäni todella hyvännäköisiä paitoja, oma suosikkini löytyy kuvasta alaoikealta. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että paidat on nimetty Dynasty-sarjan hahmojen mukaan: Alexis, Krystal ja Sammy Jo.

(via Wallpaper.co.uk)

Kommentoi

  1. […] Taannoin bongaamani, Acnen Candy Magazinen kanssa yhteistyössä tekemät unisex-paidat ovat nyt saatavilla. Paitsi että projekti on mielenkiintoinen, ovat projektin tulokset eniten näköistäni Acnea pitkään aikaan. Harkitsen vakavasti tummansiniseen Sammy Jo -silkkipaitaan sortumista – ihan mielettömän hieno. […]