haaveasu jo menneelle viikonlopulle

Ohuita ja ilmavia silkkimekkoja, valtavanmuhkeita villatakkeja. Sandaaleillakin kai vielä pärjäisi, jos sukkiksissa on deniereitä sata. Olen nössö, en uskalla kokeilla. Ja flunssassa, jo valmiiksi.

Noita sandaaleja olen muuten kuolannut jo pitkään, kesällä kulutin hyvän tovin klikkaillessani nettikauppojen alennusmyyntejä läpi kenkien toivossa. Aina vaan tosin mietityttää, josko nuo soljet olisivat liian rajut minulle. Noh, kengät näyttävät olevan Surface To Airin mallistossa jo ainakin neljättä kautta putkeen – jos kaava jatkaa toistamistaan, minulla on vielä hienosti aikaa miettiä asiaa.

Villatakki Viktor & Rolf Button Cardigan, $1490
Mekko Peter Jensen Sissy Dress, $341
Laukku Vanessa Bruno Longbeach Pochette, $288
Kengät Surface To Air Buckle Sandal, $370
Huivi Golden Goose Polka Dot Circus Scarf, $200
Kaikki taas lagarconne.comista – he tekevät kaiken niin oikein, että oikein pelottaa.

Kommentoi

 1. Biancolta löytyi saman henkisiä kenkiä hintaan n.140e, itselläni harmaat (http://coupleseconds.blogspot.com/2010/08/kiila.html) joita ei saa kai enää kaupasta kun olivat kesämallistoa. Talvimallistolla samanhenkisiä (http://coupleseconds.blogspot.com/2010/08/hitaasti-lampenemista.html) mutta ovat nekin nettikaupasta loppu, kampin liikkeessä niitä vielä toistaiseksi oli tarjolla ruskeana ja mustana.
  Jos siis halvempi versio kiinnostaa, ihan nahkaa nuokin.

  Kivan näköisen haaveasun olet koonnut!

  T. Ensimmäistä kertaa kommentoiva

 2. Moi Emilia, kiva kun kommentoit :)

  Äh, mä olen kehittänyt NIIN PAHAN fiksaation juuri noihin Surface to Airin kenkiin että nyt kelpaavat vain nuo ja juuri nuo, korvikkeille ei kahden vuoden kuolaamisen jälkeen ole enää sijaa :) Nykissä löysin Dolce Vita -kenkämerkiltä about samanlaiset kengät kuin nuo Surfacetkin, mutta niissä mitään ei oltu vaivauduttu muuttamaan ja suuhun jäi niin selkeä feikin maku että jätin kengät suosiolla hyllyyn.. Hintaakin tosin oli se 200 dollaria tms, ihan liikaa kopioista vaikka nahkaa muistaakseni olivatkin.

  Kivat nuo kesämalliston kengät ja aivan upea alelöytö, mutta tuossa talven malliston sandaalissa (haha, makes sense..) mua hämää vars. tuo Camilla Skovgaardilta melko suoraan napsaistu pohja (kts. esim. http://www.issues.fi/2009/08/28/jonon-peralle-siita/). Nätit kyllä, mutten pysty suhtautumaan noihin neutraalisti kun Bianco lainaa mitä melkoisen suorasti elementit kolmista ikuisuuskuolauskengistäni: takavetskari Minimarketilta, kengän malli Surface to Airilta ja pohja Skovgaardilta. Yhyy. :)

 3. Allekirjoitan tämän unelma-asukokonaisuuden täy-sin. Oi! Silkkimekko onkin edelleen hakusassa…

 4. Vimps, veikkaan että tässä on unelma-asua ainakin parille seuraavalle viikonlopulle. Mä olen alkanut käyttämään mun juhlamekkoja reippaammin myös pienemmissä juhlissa (esim. kaveriporukalla syömään tms.). Tajusin, etteivät ne varsinaisesti parane kaapissa seisottamalla, käyttöön ne on hankittu. Siitä vain villatakkia mahdollisten hääjuhlamekkojen päälle, kyllä ne siitä sopivasti arkistuvat :) Tai näin mä ainakin järkeilin, ja olen nyt tyynesti käyttänyt Ivana Helsingin juhlamekkoani muuallakin ja kaivanut monta vuotta vanhan Marimekko-mekkonikin naftaliinista juhlavaan arkikäyttöön.

  Ainoa mikä tässä kaivertaa ovat ne lisääntyvät pesulakulut. Hyhhyh.

 5. Joo, ehdottomasti kannattaa käyttää juhlia varten hankittuja vaatteita arkisemmissakin riennoissa. Nehän juuri tekevät siitä arjestakin juhlan! Ja kun ihania vaatteita (tai kenkiä, tai laukkuja, tai…) omistaa, niitä kannattaa käyttää eikä jättää vain kaapin perälle lepäilemään. Silloinhan niistä juuri sitä iloa saa. Siis ainakin mun mielestä!