calling john matrix

On mielestäni kovin kummallista ettei (muita) viininpunaisia housuja löydy mistään. Ei nettikaupoista, ei Helsingistä tai Tukholmasta, saatikka New Yorkista. Pyytäisin nyt teiltä apua.

Osaisiko joku minua viisaampi tai tarkkavaisempi kertoa mistä voisin löytää jotakuinkin tällaiset housut? Kankaan ei siis tarvitse olla välttämättä juuri vakosamettia, vaan ottaisin ilomielin vastaan lähes tulkoon mitkä tahansa viininpunaiset byysat – kunhan istuvuus on hyvä ja malli tuntuu omalta. Nimimerkki John Matrix kävi ainakin taannoin kommentoimassa näitä erääseen kollaasiin laittamiani housuja. Missä olet nyt? Osaatko auttaa EG:n kokotaulukon kanssa? En kyllä kovin mielelläni tilaisi housuja netistä, varsinkaan sovittamatta.. Mutta se, että käytän näitä samoja Engineered Garmentsin housuja esimerkkinä jo kolmatta kertaa, taitaa kertoa jostain. Hjälp!

Kommentoi

  1. Hyvät housut kyllä ja tosiaan viininpunaisista cordeista ei varsinaista runsaudenpulaa ole. Väri oli aluksi yllättävän vaikea yhdistellä, mut nyt viimeaikoina olleet jalassa aika paljonkin.

    Koon suhteen noi workaday cordit ovat aika oudot ja itse tuli eka pari lähetettyä takaisin Bureauhin. Itselle normaalisti 31 on useimmissa merkeissä sellainen passeli koko, mutta näissä 32 ei mennyt edes kiinni, vaan oli pakko pistää tulemaan 34:t, jotka istuivatkin sitten aivan täydellisesti. Itseasiassa istuvuuden puolesta nyt noi helpolla yhdet parhaista housuista joita omistan, leikkaus on aikas täydellinen.

    Tosin parhaillaanhan tuolla ei näytä olevan kuin kokoa 30, joka lienee jo todella pieni. EG nyt muutenkin merkkinä vähän sellainen et koot eri vaatteiden välillä tuntuu heittävän ihan miten sattuu.

  2. Kiitos nopeasta vastauksesta :)

    Ostin itse EG:n shortsit jenkeistä, ne ovat kokoa 32 vaikka yleensä olen kokoa 30. Näiden lisäksi omistan heiltä myös pari pikkutakkia, joista yksi on S ja toinen M. Onkohan niillä joku salainen provikkasopimus tavarankuljetusfirmojen kanssa vai mistäköhän tuo hyvin vaihteleva kokotaulukko johtuu? Eli edelleen jatkan elämää epätietoisuudessa, eihän näissä ole mitään logiikkaa..