rag & bone, love love love

Mehustelin tovi sitten Nykistä hankkimiani Rag & Bonen kenkiä ja tokaisin, kuinka kivoja vaatteita ja juttuja heidän liikkeessään oikeastaan olikaan. Tässä istun kotosalla maanantai-iltaa, muistelen taaksejäänyttä kaupunkia sekä parasta lomaa ikinä ja päädyin sitten muutaman mutkan* kautta kääntämään lisää veistä haavassa Rag & Bonen nettisivuille.

Okei, vain yksi lukuisista syistä rakastaa New Yorkia, mutta mielestäni ihan pätevä sellainen. Ja joo, merkkiä saa toki myös muualta, mutta ei lasketa sitä nyt. Mieluusti piipahtelisin säännöllisesti juuri siihen heidän Nykin liikkeeseensä hipeltämään ja ihastelemaan, ehkä joskus harvoin raaskisin jotain sieltä kotiinikin viedä.

(* = Vein kenkäni tänään suutariin pohjitettavaksi ja päädyin ikävissäni sivuille katselemaan kuvia niistä.)

Kelpuuttaisin itselleni oikeastaan kaikki näiden kuvien vaatteista. Erityisesti tuon suoraan yläpuolella olevan nudesävyisen läpikuultavan mustanappisen paitapuseron. Tai sitten tuon ylemmän rykelmän oikeanpuoleisen asun sekä n. 25 cm lisää pituutta, jotta pystyisin kantamaan vaatteeni yhtä ylväästi. Tai sitten vain nauttisin Napoleon-vaatteistani.

Kommentoi

  1. Ihania nuo kaikki asut. Juuri kolahti My oh Myltä posti, heille on tulossa Rag&Bonea, vai onko siellä ennen ollut sitä? Mä muuten pidin ennen sun hehkutuksia merkkiä ihan vaan farkkujuttuna.

  2. Malia, niin ovatkin! Fiilistelin kans tuota Rag & Bonen paluuta (?) My oh My:hyn… Jäin siihen ymmärrykseen, että merkki on joskus ollut valikoimissa – olen ensimmäisten joukossa toivottamaan sen tervetulleeksi takaisin. Ihan loistavaa. Mulla oli muuten kans joku hämärä käsitys jostain semiankeasta farkkumerkistä, sain pian todeta olleeni hyvin väärässä asian suhteen. Mukavaa!

  3. […] pyörii pahasti mielessä, mutta on se kyllä edelleen aivan liian kallis kotiinklikattavaksi. Pohdiskelen täällä köyhän […]