addiction

Voi miksimiksimiksi en ostanut tätä silkkistä kauluspaitamekkoa Rag & Bonelta NYC:issä ollessani? No, koska ei ollut enää rahaa – tietty.

Paitamekko pyörii pahasti mielessä, mutta on se kyllä edelleen aivan liian kallis kotiinklikattavaksi. Pohdiskelen täällä köyhän naisen version toteuttamista. Kaapissa olisi yksi kermanvärinen napakampaa kangasta oleva kauluspaitamekko… Jos siihen vaihtaisi mustat napit, saisinko mielenrauhan vai pilaisinko hyvän paidan ja jatkaisin haikailua tämän perään?

Taitaa olla parasta jättää napit rauhaan. Ja ne nettikaupat.

Rag & Bone Silk Tailrace Shirt Dress, $ 325, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Toi on kyllä älyttömän ihana….
    Mut toisaalta, nappien vaihtaminen ei tuhoa vaatetta, nehän voi vaihtaa joskus takaisin :)

  2. Malia, totta, se on täydellinen. Nappien vaihtaminen ei kyllä vielä tuhoa vaatetta.. Mutta saisinkohan aikaiseksi repiä napit irti, ommella uudet tilalle JA vaihtaa vanhat takaisin jos lopputulos ei miellytä? :D

  3. Tuo nappien vaihtaminen itse onkin tosiaan kinkkinen juttu, ainakin mulle. Mies on valitellut lempipaitiksensa alanapin puuttumista monta kuukautta, omassa kirppispaidassa roikkuu yksi nappi ja tilasin Burberryn trenssiini uudet napit, enkä ole edes avannut niitä paketista vielä. Suunnittelen nappien ompelun siirtämistä ompelijalle….jos kehtaan :))

    Muuten, yritin huutaa sitä paitaa itselleni, mutta missasin sen, sillä en älynnyt kytätä sulkeutumisaikaan kohdetta… Mutta kiitos vielä vinkistä!