09/05/10

Terkut Nykistä! Hienosti on reissu startannut. Eilisilta meni vähän sumussa, edes huikea innostus ei riittänyt täysin paikkailemaan aikaeroa. Täällä on aivan huikean tuulista – 14. kerroksessa olevaan hotellihuoneeseen on kuulunut koko ajan pelottava tuulen ulina, sellainen jollaista en ole koskaan aiemmin kuullut tai tiennyt oikeastaan olevan olemassakaan. Yöunet olivat hieman katkonaiset siihen saakka kunnes muistin mukaanotettujen korvatulppien olemassaolon. Mutta se nyt on pientä – kuulunee asiaan.

Sunnuntaiaamu alkoi täällä asuvien kavereiden kanssa mukavalla brunssilla ja hyvin sokerisella jenkkiaamiaisella Supperissa East Villagessa, jatkui kaveripariskunnan kotona kahvilla ja juustokakulla. Seuraavat kuusi tuntia laukkasimme kaiken tankkaamamme sokerin ja kofeiinin voimin ympäri kaupunkia, ihastellen ja nautiskellen. Ihania pikkuliikkeitä, nettikauppojen kaikki ilot ovat vihdoin käsinkoskeltavissa – tämä on kylläkin huomattavasti tuskallisempaa näin livenä. Kun kotikoneella tajuaa olevansa pennitön, voi vain painaa sitä ruksia siellä selaimen yläkulmassa. Noh, onneksi kaikkea ei tarvitse saada… Jos voisi haalia itselleen kaiken tahtomansa, tuskin sitä enää mitään arvostaisi oikeasti kuitenkaan. Ihanaa on myös vain hipelöidä ja haaveilla.

Noh, jotain tarttui kuitenkin mukaankin. Ihanaa ja ah, niin epäkäytännöllistä – ranskalainen pellavainen potkupuku A.P.C.:ltä. Tuon näköjään Euroopan takaisin pala palalta.

Napsin myös kuvia tämän viikon kodistamme, mutta kun kello on nyt näköjään aamuviisi Suomen aikaa, käskee sisäinen kelloni vetäytyä hotellin turistia hellivän Tempur-sängyn uumeniin. Palataan pian!

Kommentoi

 1. Onnistunutta loppureissua! Ja jos kaikki menee hyvin niin tuon tulivuori tupruttelee taas siihen malliin että lomanne venähtää useamman viikon mittaiseksi.. ;) (Mua ei ainakaan haittaisi yhtään jos olisin jumissa New Yorkissa!)

 2. oi, supper on edelleen olemassa?! mahtavaa!

  malta vielä hetki ennen kuin raahaat koko apc:n mukanasi: opening ceremony ja bird odottavat…

 3. Sinustahan on kasvanut rohkea tyttö – uskallat jo seisä ikkunan edessä! WTC:n kattotasanteella et vielä uskaltunut, muistatkos?

 4. Mä olen niin kateellinen, että kärvistelen tuskissani täällä koneen ääressä. Klikkaan ihan kohta tuota Osta lennot -nappia. Nauti matkasta!

 5. Nina, paitsi että rahat loppuu! :D Oh well, se on sen ajan murhe sitten.

  stellagee, supper on olemassa ja voi hyvin, aivan tukossa oli äitienpäivän aamuna :) Pidän pään kylmänä A.P.C.:n suhteen, eilen muuten jo ehdimme Opening Ceremonylle. Sovittelin siellä aivan supersööttejä mustia Chloe Sevignyn OC-malliston Penny Loafereita (http://www.openingceremony.us/products.asp?menuid=2&designerid=224&productid=10592) mutta pienin koko 6 oli auttamattomasti liian suuri mulle. Yhyy. Sample salet 13.-16.5., täytynee piipahtaa :)

  Thanks mom :D Parvekkeelle ei ole tosin vieläkään mitään asiaa – se on rautaritilää eli parvekkeen lattiasta näkee 14 kerrosta suoraan alas. Sitä paitsi WTC oli 110 kerroksinen, täällä olen vasta 14. kerroksessa :D

 6. Hanna, no tännehän pääsee, tuodaan sulle sitten päivitetyt vinkit :) Nautimme matkasta, miten voisi olla nauttimatta?

 7. Terkkuja iPadilta! Omaa viela harkitsemme…

 8. […] Eiku.. Eiköhän tuolta kaapista löydy hame jos toinenkin noiden kaveriksi, sitäpaitsi A.P.C.:n aikuispotkupukunihan on todennäköisesti suunniteltu juuri näiden espadrillasten pariksi. I […]