toinen yritys

Hyvältä näyttää Nykiin lähtö tällä kertaa: liput hallussa, hotelli varattuna, laukut niin pitkälle pakattuna kuin pari päivää ennen lähtöä vaan olla voi. Koputellaanpas puuta nyt – toistaiseksi ei tuhkapilviä, ei lakkoja. Kiitos Kreikan, euron kurssi on tosin kehnompi kuin mitä se olisi ollut kolme viikkoa sitten, mutta minkäs teet.

Vielä pitäisi rutistaa huominen työpäivä, illalla jätetään arjen huolet taakse pitkään odotetun Editorsin keikan avulla ja lauantaina saavat sinivalkoiset siivet kuskata meidät sinne uudelle mantereelle maistelemaan maailmaa. Saattaapi siis olla täällä blogin puolella hiljaisempaa parin päivän ajan, mutta toivottavasti meillä on sitten senkin edestä mukavaa jaettavaa sitten reissun päältä ja sen jälkeen. Otamme kyllä koneen sekä kameran mukaan ja yritämme postailla, mikäli se ei nyt aivan liian monimutkaiseksi muodostu.

Palataan pian!

Kommentoi

  1. Moi, jos olette kaupungissa niin piipahtakaapa katsomassa :D http://www.straightforward-design.net/schedule/ Itse olen paikalla Pentagon Designin poppoon kanssa. CU.

  2. Onnistunutta matkaa!!!! Olen itse lähdössä reissuun parin viikon päästä (en tosin Jenkkeihin) ja vaihdoin jo rahat viime viikolla. Arvasin että euro tipahtaa kohta.

  3. Mukavaa matkaa :)

  4. mahtavaa matkaa! on tuo rivington vaan ”kamala” tuossa ympäristössä, mutta varmasti ihana hotelli. nauttikaa!

    ja hei, syökää kate’s jointissa (ave b ja 4th st) – klassikko!

  5. Editors saikin Tavastian varsin kuumaksi. Näin teidätkin keikalla, mutten ehtinyt jonosta moikkaamaan. Rentouttavaa ja antoisaa matkaa!

  6. Ihanaa ja mukavaa matkaa! Tuokaa tuliaisia! :)