06/02/10

Olkoonkin, että untuvaparkani on ollut talven pelastus, paras ostos ja paras ystävä, oli silti ihanaa kun sen pystyi yhdeksi päiväksi jättämään eteisen naulakkoon ja pukemaan päälleen jotain kevyempää. Kiitos yhdestä lauhemmasta päivästä!

Baskeri Stockalta
Kauluri Äiti Knitwear
Takki A.P.C.
Laukku Chanel
Neulemekko Acne
T-paitamekko neuleen alla Acne
Kengät Nilson
Kynsissä Chanel Particulière – ja joo, ei tämä ainakaan kestävyydellään kilpaile. Kiva sävy, joka tapauksessa.

Kommentoi

 1. Ihkupihkumahtista nähdä sun asukuvia! Hyvältä näyttää sekä tämä että edellinenkin :) Ja sun vetskarinilkkurit on niin ah!!

 2. Kiitos Malia! Ehkäpä näitä voisi ottaa enemmänkin… Mähän olen skarpannut asiassa ihan huikeasti, viime viikolla kolme (!) asukuvaa. Huomaa, että homma vain on vielä hieman hakusessa talvitauon jäljiltä – kuvat ovat tyhmästi leikeltyjä, koska olimme ottaneet minun lisäksi kuviin myös sekavan lehtilaatikon ja rönsyileviä kännykänlatureita. D’oh.

 3. Tilasitko Chanelisi Vintage Parisista? Kestikö tilauksen saamisessa kauan? Mitkä muuten fiilikset kyseisestä putiikista? Äitini ajatteli tilata omansa sieltä ni sillä kiinnostaa laukkujen aitous ym tieto. :)

 4. Saara, Vintage Parisilta veskani tilasin. Maksoin tilisiirrolla, joten toimituksessa kesti ehkä senkin vuoksi hieman pidempään kuin mitä luottokorttimaksun kanssa olisi kestänyt.. Lisäksi posti piti pakettia luonaan vielä yhden ylimääräisen viikonlopun. Joku puolisentoista viikkoa laukun saamisessa meni, odottavalle se oli ehkä hieman pitkä aika ;)

  Fiilikset liikkeestä hyvät: lisäkuvia sain meiliini pyytäessä, meilien englanninkielikin oli sujuvaa ja ymmärrettävää. Oma laukkuni oli ihan huikea löytö siinä mielessä, että sen mukana tuli kaikki mitä on tullut kaupassakin: laatikko, kooditarra, aitoustodistuskortti (joiden kaikkien numerosarjat siis täsmäävät), dust bag, hoito-ohjeet ja yllättäen myös se laukku, joka oli niin hyväkuntoinen kuin luvattiinkin.

  Se oli vähän jännää, että kuvia aitoustodistuksesta ja kooditarrasta en saanut – liekö pelkona sitten se, että niitä voisi sitten käyttää petosmielessä internetissä vai mikä. Mistään muusta paikasta EN IKINÄ olisi uskaltanut veskaa näin tilata, mutta tuolta siksi, että
  a) moni bloggaaja on veskansa tuolta tilannut ilman ongelmia
  b) Ranskassa on käsittääkseni tosi tiukat lait väärennösten kanssa, linnaan lähtisi jos bisnestä feikeillä pyörittäisi.. Tai ainakin maksaisi itsensä katuojaan kiinnijäädessään.
  c) noilla on ihan liike Ranskassa – jos kaikki olisi mennyt pahasti pieleen, olisi mulla ollut joku osoite jonne mennä pauhaamaan.

  Laukulla on pitkä palautusoikeus – muistaakseni jopa 30 vrk – joten sen saadun veskan voi käydä sitten aitoustsekkaamassa vaikkapa Della Margassa. Omallani on ihan puhtaat paperit, joten no worries ainakaan mun kokemusten perusteella :) Ei tuo paikka enää ois pystyssä, jos feikkiä myisi.

 5. kiitti hirmusti! :)