a.p.c. s/s 2010

Jan jo esittelikin A.P.C.:n ensimmäiset maistiaiset miesten malliston puolelta ja löytyiväthän ne naistenkin ensimmäiset mallistonpalaset netistä, kun hieman etsiskeli. Poikkeuksellisen kylmä talvi on varmaan jäädyttänyt sieluni ja sydämeni, sillä vaikka kyseessä on ikilempparini A.P.C., en kilju riemusta. Tai sitten tällä viikolla ei vaan kelpaa mikään…

Yllä parhaat palaset tällä hetkellä saatavilla olevasta todistusaineistosta. Vasemmanpuoleisen asun laittaisin säiden salliessa mieluusti päälleni heti huomenna, musta mekko on oikein skarppi ja yleensä hieman pelkäämäni leopardikuosikin rauhoittuu vihreän ja beigen sävyiseksi väritettynä.

A-hem… No joo, nämäkin ovat ihan jees – taattua A.P.C.:tä, vaikkei mikään näistä koltuista saa minua laskemaan kalenteristani päiviä kesään. Tai edes kevääseen.

Mutta kuinkas sitten kävikään? Loppumallisto oli suoraan sanottuna sen verran jäätävää kamaa, että en jaksa edes nähdä photoshop-vaivaa niiden eteen saastuttaakseni blogiamme. Mystisiä huoltomiehen haalareita, maastokuviota, amerikkalaisturistiksi stailattu malli… Jos tässä on kevään tarjonta, voi tätä talvea venyttää puolestani vielä parilla kuukaudella. Pieni toivonkipinä täällä kuitenkin vielä kytee: A.P.C. on yleensä esitellyt kausimallistonsa aina ainakin kahteen erään jaettuna, ehkäpä helmet ovat vielä jemmassa.

(kuvat Highsnobette)

Kommentoi

 1. Joo, A.P.C oli kyllä pettymys…Viime kevät/kesä mallisto kun oli ihan sika kiva! :)

 2. heh, mä en ole viime vuosina kovinkaan paljon a.p.c:lle lämmennyt – parhaat mallistot olivat ehdottomasti 2000-luvun alussa. mutta kuinka ollakaan, mä pidän noista huoltomieshaalareista, amerikkalaisturistista ja koska mä olen aina AINA pitänyt maastokuviosta, ei edes kuvan asu ahdista suunnattomasti… sellasta se vaan on. onneksi makuja on erilaisia.

 3. Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta ellet ole huomannut, niin Rizzossa myydään nyt Minimarketin kiilakorollisia nilkkureita puoleen hintaan. En muista, olitko himitellyt niitä joku kerta. Mutta vinkki vinks siis, jos hotsittaa!

 4. Bella, odotellaan vielä lisäkuvia.. Avoimin mielin :)

  stellagee, mä veikkaan että sä pystyisit jopa kantamaan kunnialla noi huoltomieshaalarit! Monesti peilaan ja tuomitsen vaatteita hirveiksi ihan vaan koska en itselle haluaisi… No, onneksi omassa blogissaan ei tarvitse aina olla niin hirmuisen avarakatseinen, eihän? :) Maastokuosia mulle taas on turha myydä muutamaan vuoteen. Olin tuossa 2000-luvun kieppeillä mitä melkoisen hiphoppäissäni ja arvostin camokuosia pukeutumisessa. Kaapissa oli ainakin 2 camohametta, yhdet housut, pari erilaista hupparia, muutamia toppeja ja t-paitoja, pari laukkua, huiveja… Taisin vetää överit.

  Esba, mitä, eikä! Mistä helvetin hetkestä lähtien Rizzo on muka myynyt Minimarketia? Höh. Ostin omat ihan normihintaan muutama viikko sitten Tukholmasta. Oliko ne ne vetskariversiot? Elättelen toivoa, että sekoitat nämä Minimarketit nyt niihin kopio-Don Donna-versioihin, mun olis helpompaa elää itseni kanssa jos näin ois :)

 5. inke, ihan sama juttu. mun nihkeys a.p.c.:tä kohtaan perustuu tietysti siihen, että mallistot ovat tuntuneet ”liian söpöiltä” eli ihan puhtaasti ”en käyttäis just nyt itse”. avarakatseinen? not me… *heh*

  camokuosi on mullakin ollut tehokäytössä, mutta siitä ei leopardikuosin ohella näytä tulevan yliannostusta. tosin tuo linkkaamasi takin versio ei ehkä ole ihan mun lempparini…

 6. Joo olinkin yllättynyt, että mitä ne kengät siellä tekivät, mutta kyllä niiiiitä ne olivat. Eivät kuitenkaan noita sinun ostamiasi, joten don’t worry.

  Näitä, mustina ja olikohan ruskeinakin:

  http://scoutthestore.blogspot.com/2009/02/new-arrivals-minimarket-shoes.html

 7. Esba… Mulla on valitettavasti (vai onneksi, miten sen nyt ottaa) nuokin kengät :D Ehdin ostamaan ne tosin jo viime loka-marraskuussa kun vetskariversion comebackista ei vielä silloin tiedetty mitään. Noh, ei kiukuta jos ne siellä nyt alessa ovat, onhan hankinnastani jo hyvän aikaa ja olen ehtinyt kenkiä käyttämäänkin.