katkaistu ase

Eteisessä on ainakin kymmenen paria ihania, paljon käytettyjä ja suuresti rakastettuja mustia kenkiä. Olisikohan aika päästää vähän väriä joukkoon? Tällainen punertava ruskean sävy voisi toimia erittäin mainiosti ainakin yhdessä kenkäparissa. Nyt olisi siis kaupan jälleen yksi versio Acnen Pistol-saappaista.. Toivotaan, että tällä katkaistulla versiolla olisi vihdoin jotain tarjottavaa myös minulle.

Muutoin täysmusta asu saattaisi kummasti pehmentyä ruskealla kenkäparilla. Kaapista löytyvät harvat värikkäämmät vaatekappaleetkin saattaisivat näyttää ihan erilaisilta ruskeiden kenkien kanssa. Mitenkäs esimerkiksi tämä Whyredin ruutumekko? Niin, harmaan ja ruskeankin yhdistely kiinnostaisi. Kummaa aikaa tämä orastava kevät.

Ei ehkä niin helppoa ja turvallista, mutta olisin ehdottomasti valmis kokeilemaan näitä vuosia kestäneen mustakenkäkauden jälkeen.

Nyt täytyisi sitten vaan haalia jostain pennoset kasaan ja pikaisesti. Elin Kling on nimittäin tepastellut mustissa vastaavissaan jo tovin, joten jos vanhat merkit paikkaansa pitävät, myy ruskeakin versio nopeasti loppuun mustien vanavedessä.

Nämä siis kevään toivelistalle.. Ja ehkäpä myös ruskeat Church’s-broguesit. Tytöllä on hyvä olla tavoitteita.

Kommentoi

 1. Voi apua! Tuollaisista mustista taisi tulla just pakko mielle. Itse en koskaan (ainakaan vielä..) ole lämmennyt niille pitkille, mutta nämä.. voih.

 2. No joo, en nyt varsinaisesti pahastuisi, jos nämä ihanuudet päätyisivät joskus koristamaan kenkäkokoelmaani. Ihan hyvä, etten oo paljon ehtinyt millään aleilla ravata niin nyt voi nekin säästyneet rahat laittaa sitten säästöön. Näitä odotellessa, ah. Pure love!

 3. mää niin haaveilen ruskeita brogues-kenkiä kevääksi, mielellään sellaiset vagabondin malonesit kuin sulla mustana. kävin jo paikallisessa kenkäliikkeessä kyselemässä niiden perään, mustana olisi löytynyt ja alennuksellakin muttaku mustat herrainkengät mulla on jo ja juurikin olisi kiva kun olisi muunkin värisiä kenkiä kuin mustia!

 4. näitä on odotettu! oon roikkunut verkkokaupassa ties kuinka kauan liki joka päivä ja venaillut, koska lyhykäiset pistolit palaavat. poistuivat putiikista jossakin vaiheessa jonkin vetoketjuvian takia. voi perskeles, kaipa sitä on pakko köyhtyä… muuten jää harmittamaan. bongasin muuten juuri hienot ruskeat broguet mutta en muista, mistä. palaan niiden tiimoilta, jos löydän ne koneeni kätköistä. :-)

 5. Joka toinen päivä olen käynyt tarkistmassa Acnen sivuilta, että josko kyseiset popot olisivat tulleet myyntiin. Olin jo luopunut toivosta.. Kun sitten täällä näin, että nyt on tilaisuuteni koittanut, en empinyt hetkeäkään. Mustat pistolit ostoskoriin ja kassan kautta kotiin. Nyt istun kädet ristissä ja odotan että kengät kotiutuu. En usko, ennekuin kengät ovat tiukasti jalassani. Ja loton laitan vetämään, jotta voisin ostaa myös ruskean parin :D

 6. teresa, näissä on potentiaalia… Jos olisi mustien tarve, olisin varmaan jo toiminut, mutta ruskeita joutuu puntaroimaan vähän pidempään. Väriujous!

  Laura, näihinhän on hyvä sijoittaa vähän säästöjä ;)

  henpa, harmi että niitä ruskeita Malones-brogueseja on enää koossa 41 niiden nettikaupan alessa.. Jos se ei osu sitten kohdalle? Kannattaa ottaa yhteyttä maahantuojaan, ne on kaivaneet mulle kerran yhdet loppuneet kengät ja vielä tosi nopeasti.

  Spots, joo luin jostain tosta vetoketjuongelmasta.. Toivottavasti viat on nyt korjattu! Kumpikas väri teille muuttaa? ;D

  Linda, oi onnea! Toivottavasti mustat saapuvat pian. Viitsisitkö kertoa mulle, miten koon kanssa kävi ja vaikuttaahan nahka ja vetskari niin hyviltä kuin niiden pitääkin?

 7. Ok. Laitan sulle Inke palautetta, heti kun saan Acnen paketin :D

 8. itse juuri yhdistin mustan takin ja leggingsit ruskeisiin saappaisiin. ihana. rakastuin.

 9. Linda, kiitos, oot ihana :)

  ronja, uskon. Missä mun ruskeat kengät on? :(

 10. No niin, vihdoin ja viimein. Kengät kotiutuivat kyllä jo viime viikolla, mutta nyt vasta olen ehtinyt tutustua ja koekäyttää popoja. Ja voin aika suurella varmuudella sanoa, että kengät läpäisevät myös sinun vaatimuksesi :D Nahka on napakkaa ja täydellistä. Niin laadukkaan tuntuista, kun vain voi olla. Saumat ovat myös moitteettomat. Vetoketju on paksu ja tukeva, mitä ei kuvasta välttämättä huomaa. Vetska on hiukan tiukka, mutta niin sen varmaan kuuluukin olla – eihän me haluta että löysän vetskan takia kengät putoavat jalasta bussiin juostessa.

  Koko on tällaiselle ongelmalliselle töppöjalalle, aina vaikea valinta. Kun ei puolikkaita kokoja saa, niin joudun aina tyytymään isompaan kokoon. Tässä tapauksessa kengän malli antoi paljon anteeksi. Kenkä oli minulle sen verran napakka, ettei 38 tuntunut isolta. Saappaiden/saapikkaiden/nilkkureiden varret tuntuvat töppöjaloissani aina liian pitkiltä – myös nämä. Puoli senttiä varresta niin olisin ollut 100% tyytyväinen, nyt olen 98% :D

  Ja vielä kirsikkana kakun päällä – kengät ovat erittäin mukavat jalassa 7,5 cm korosta huolimatta. Tämä taitaa olla myös minun kipuraja, koska minun MiniMarketin nyöritetyt kiilakorot (tamppaajakengät ;) ) ovat kuolemaksi.

  Nyt kun vielä saisin kiikutettua kengät suutarille (vielä kun löytäisin luotettavan sellaisen?) ja nahkapohjiin kumit alle…

 11. Linda, kiitos syväluotaavasta analyysistäsi! :D Acnen kengät ovat kyllä olleet silkkaa priimaa, niissä on sellainen oikea, italialaisen käsintehdyn kengän fiilis. Myönnettäköön – vaikka tykkään mun Minimarketeista (molemmista) kuin hullu puurosta, ne eivät ole mitenkään hyperlaadukkaan oloiset. En tarkoita, että laadussa olisi siis yhtään mitään moitittavaa, mutta Acnen käyttämä nahka, nahkaiset pohjat, jämäkät vetskarit, viimeistely… Siis aah. Ja nuo mun Jolit on ihan huikeaa täydellisyyttä, oon käyttänyt niitä ehdottomasti eniten kengistäni tänä syksynä.

  Mulla on harvoin koon kanssa mitään ongelmia, harvassa ovat tosiaan olleet ne kerrat kun 36 ei olisi oikea valinta. Ja hei, mä uskon että tulet olemaan kohta ihan 100% tyytyväinen – se varsi varmasti laskee ne muutamat kriittiset millit, jahka varteen tulee vähän ryppyä ja kengät ”painuvat kasaan” hieman.

  Mitä suutareihin tulee, niin mä olen käyttänyt sitä Erottajan suutaria, joka sijaitsee loogisesti siinä Erottajan Iso-Roban päässä. Nopea, hyvä, huolellinen, ihan kohtuuhintainen. Monet vannovat myös Viiskulman suutarin nimeen. (Ja niin mäkin olen muuten saattanut joskus vahingossa vannoa – kirjoitin tähänkin ekana nimet väärinpäin :D)

  Onnittelut vielä uusista kengistä! Mulla on tässä kenkähanke kuumana päällä, mutta nämä ruskeat jäävät vielä odottelemaan vuoroaan. Taisi tulla jotain akuuttia just äsken ;)

 12. Veit sanat suustani, italialaisten kenkien kanssa ei voi mennä pieleen. Ymmärrän myös Minimarket problematiikan. Tykkään myös omistani ja yleensä Minimarketin kenkien estetiikka miellyttää minua enemmän kun Acnen, mutta Acnen laatu ja käytettävyys – går förbi med hästlängder!

  Kuten kirjoitin, ongelmallinen töppöjalka. Koot vaihtelee 36,5:sta 38:aan. Ihan vain mallista riippuen. Ei ole helppoa :D

  Kiitti suutari-vinkeistä! Täytyy käydä kokeilemassa.

  Jään innolla odottelemaan minkälaiset kengät olet löytänyt..!

 13. Linda, vielä kun saisi yhdet Minimarketin wedget Acnen matskuista ja samalla tehtaalla tehtyinä! Sepäs se vasta jotain olisikin. Enkä mä siis tarkoita että ne Minimarketit ois jotenkin paskalaatuisia, mutta ne ovat silti jotenkin kaukana Acnen työn jäljestä.

  Mun kenkälöytö ei tullut mulle itselle yllärinä – päätin vain toimia kun syksystä saakka himottanut pari pätkähti aleen. Namskis.

 14. Mustia lyhyitä Pistoleja saa nyt Nellystä hintaan 295 € :)

 15. h – julma, JULMA vinkki. :) Hienot kengät, mitäpä siihen lisäisi… Mutta hittolainen, näin juuri äsken kenkäni eteisessä, tiedän mitä postissa on tulossa – ei enää yksiäkään mustia korollisia nilkkureita hetkeen. Tunnustan. Olen mustanilkkuriaddikti.