eturivin paikat

Helsinki tänään: noin 5-10 pakkasastetta, kaduilla harmaata, pehmeää mössöä. Mössön alla oleva piilojää tarjoaa muuten loistavat mahdollisuudet tahattomiin kaatumisiin ja itsensä telomiseen. Kokemuksen syvällä rintaäänellä: jos liukastut, laskeudut kuralammikkoon. Ja kyllä – kaikki näkivät, joten hyvää Via Dolorosa -henkistä kävelymatkaa kotiin kuivattelemaan! Fiksuinta siis lienee pysytellä sisätiloissa.

Illan ohjelmassa parin tunnin päästä starttaava Burberry Prorsumin miesten malliston näytös, eturivin paikoilta katseltuna, skumppaa nautiskellen. Ja siis iik, mitä sitä laittaisi päälleen? No ainakin harmaat verkkarit, reikäisen kotipaidan ja untuvatossut.

Kiitos internetin, kaikki kiva on vain napinpainalluksen päässä. Jos kutsukortti ei jostain syystä ehtinyt ajoissa sinunkaan kotiisi (johtuu varmaan noista Keski-Euroopan lumikaaoksista..), klikkaa itsesi näytökseen. Ja onhan tämä nyt ekologisempaakin, kun ei tarvitse edes lentää paikalle.

Kommentoi