01/01/10

Kylmä se oli Tukholmassakin. Tässä viiveellä ulkoiluasua vuoden ensimmäiseltä päivältä…

Baskeri joku random Stockalta
Täydellinen, valtava, pitkä, muhkea, pehmeä kashmirkauluri by Äiti Knitwear, kiitos!
Maatuska-parka Acne
Farkut Acne
Kengät Janin äidin superlämpimät Clarksit, jollaiset muuten jokaisella ruotsittarella oli, mieluusti yhdistettynä Canada Goosen toppatakkiin. Ymmärrän miksi.

Kommentoi

 1. Mahtava parka onkin! Tuo on kyllä aika nappi takkiostos. Kiinnostaisi tsekata talvinen Tukholma mutta pitäisi ostaa tuoleja, ei tekstiilejä.. Helpommin sanottu kuin tehty. Tai siis, ensiksi pitäis olla ostamatta mitään ja sitten vasta niitä tuoleja. Se vasta vaikeeksi meneekin.. Eli ei Tukholmaa mulle, eikä paljon muutakaan, oon maannut vaan sohvan jatkeena kun flunssa iski, tänään uskaltauduin kauppaan ja takaisin ja eihän siellä todellakaan vähemmällä tarkene! Itse olin myös liikenteessä nk. mustana maatuskana.

 2. Clarksit tai Ballyt ne taitaapi olla vaihtoehtoina frökeneillä. Itse vannon Ballyn Curling bootsien nimeen kovilla pakkasilla. Ei palele ja tuntuu, että kestävät useamman sukupolven. Tajusin juuri, että edelleen täysin kuosissa olevan parin olen ostanut yhdeksän vuotta sitten =O. Ja hei, ne kestää myös loskakelit.

 3. Olin vuoden -95 Göteborgissa ja silloin jo kadut vilisi Ballyn Curlingeja!

 4. Äiti Knitwear on kyllä maailman paras lafka ikinä!

 5. oot niin söpö ja huolettoman oloinen.

 6. Ihana kuva! Lisää, enemmän ja vielä kerran lisää kuvia teistä itsestänne ja asuistanne!

 7. anna, ai sielläkin pitäisi suoriutua tuolihankinnoista? Helpommin sanottu kuin tehty… Mutta voi, toivottavasti oot jo paremmassa kondiksessa! Menin tänään sanomaan ääneen että oon ollut talven ihmeen terveenä… Eli veikkaan että kirosin just itseni ja saan sikainfluenssan viikonlopuksi.

  Katriina, 9 vuotta on kieltämättä hyvä ikä kenkäparille. Lämpimät, mukavat JA ajattomat? Sijoitus!

  violet
  , viitaten Katriinan kestäneeseen kenkäpariin, ovat varmaan nuo nykynuoret perineet kengät vanhemmiltaan ;)

  ohmygodfathers, no niin on! Odottelen toista tekelettä valmistuvaksi, että pääsisin esittelemään senkin.

  elina ja Vimps, kiitti. Ootte kivoja. :)

 8. […] kun pojotin blogissa viikko sitten Janin äidiltä lainatuissa Clarksin curling-kengissä? Tästä hetkestä seurasi paljon hyvää, […]

 9. […] haittaisi, jos talvisesonkia varten eteisestä löytyisi Michelin-pompan ja Aku Ankka -takin lisäksi tällainen hivenen salonkikelpoisempi […]