meille tumpuloille

Lisää hyviä uutisia meille kärsimättömille tumpuloille, jotka yrittävät kaikesta huolimatta ylläpitää huoliteltua ulkoasua. Orlyn toimivan pikakuivattavan päällyslakan rinnalle olen löytänyt kaverin kilpailijalta. Essien Good to go!- päällyslakka tekee minkä lupaa – kynsilakat kuivuvat mielettömän nopeasti. Mielettömän määrittelen tässä yhteydessä tarkoittamaan ajanjaksoa, jonka tällainenkin häseltävä neiti-ihminen kykenee olemaan liikuttamatta käsiään ja sohimatta juuri levitettyjä kynsilakkoja ympäriinsä.

En ole vielä kellottanut kuivumiseen kuluvaa aikaa, mutta itseni tuntien veikkaisin maksimissaan kaksi minuuttia. On se jännää, muuten sitä on kotioloissa aikaansaamaton ja patalaiska, mutta heti kun laittaa väriä sormenpäihin, nostaa sisäinen multi-tasking-ihme päätään.

Mainittakoon vielä, että Essien ajaton ja huoliteltu klassikkosävy Mademoiselle on luotu yhteen tämän pikakuivattajan kanssa. Vaalean värin saa tällä pikakuivattajalla siloiteltua siistiksi ja tasaiseksi.. Ja peittävämpi lopputuloskaan ei ole ongelma, kun kerrosten väliseen kuivatteluun ei enää tarvitse varata neljää päivää.

Ai niin, miksikö ostin täydellisen Orlyn sijaan vaihteeksi Essien version pikakuivattajasta? No, tätä saa helposti ja edullisesti netistä, toisin kuin Orlyä jota en vieläkään ole onnistunut intterwebin ihmekaupoista löytämään.

Essie Good to go! -pikakuivattaja, n. 11 €, feelunique.com

Kommentoi

 1. Toi on kyl niin totta ja rasittavaa, että yleensä sitä nyhjöttää himassa toimettomana ilman, että saa mitään aikaiseksi, mutta kun lakkaa kynnet, niin ihmeellisesti silloin aina ilmaantuu kaikkea, joka on ihan pakko tehdä just sillä hetkellä. Pitäis munkin kai hankkia joku superkuivattajalakka.

 2. Mä yleensä lakkaan samalla kun olen tietokoneella. Näppäimiä pystyy suhteellisen hyvin hakkaamaan märilläkin kynsillä. Mutta mikä ihme siinä on että heti alkaa kutittamaan päänahkaa tai selkää jne. kun on lakannut kynnet. :)) Ihan kun keho tajuaisi että nyt ei saa koskea hiuksiin…

  Täytyypä pistää hankintalistalle tuo lakka.

 3. Minä siis AIVAN EHDOTTOMASTI tarvitsen tuon tuotteen! Kas kummaa, kun aina juuri kynsilakan levitettyäni keksin miljoona juttua, jotka pitäisi tehdä juuri sillä sekunnilla – niiden joukossa tietenkin juuri sellaisia asioita kuin pään raapiminen, hiusten harominen, sukkahousujen riisuminen tai pukeminen sekä muita toimintoja, jotka varmuudella saavat kynsilakat sörtsääntymään ja törtsääntymään karmivan näköiseksi. ;)

 4. Olen tilannut muutaman kerran lakkaa ja pikakuivattajaa täältä

  http://www.8ty8beauty.com

  Kauppa ehkä näyttää vähän epäilyttävältä, mutta nopeasti ja luotettavasti ovat tavarat tulleet perille. Ja hinnat ovat ihan omaa luokkaansa. Essietä ei tuolta saa mutta monia muita merkkejä kylläkin. Saitti on tympeä navigoitava, mutta haku toimii.

  Orly tarvikkeet
  http://www.8ty8beauty.com/nail_treatments/ntr_orly.htm

 5. Koska en lakkaa kynsiäni, en tietenkään tarvitse pikakuivattajaa, mutta täytyy muistaa vinkata pikkusiskolle tuosta tuotteesta. Jos vaikka loppuisi se epätoivoinen käsien ravistelu ja kynsiin puhaltelu, kun kynnet pitäisi saada kuivaksi juuri ennen viulukeikan alkua :)

  Itse asiassa ehkä tuollaisen pikakuivattajan turvin mäkin uskaltautuisin taas kokeilemaan kynsilakan käyttöä. Suurin syy lakkaamattomuuteen kun on ollut siinä, etten kestä epätasaista ja huonoa lakkausta, ja tohelona ja kärsimättömänä ihmisenä onnistun aina tekemään vastalakattujen kynsien kanssa jotain sellaista, joka saa lakat mössääntymään rullalle. Miksi esimerkiksi saan minuutti kynsien lakkaamisen jälkeen valtavan tarpeen tiskata kaikki astiani, vaikka muuten vihaan tiskaamista?

 6. Hei käy katsastamassa head2toe-nettikauppa, toimitti mulle ainakin kiitettävästi orlya ja opia :) ja hinnaksi tuli postikulujen kanssa n. 4 €/lakka..

 7. http://www.transdesign.com/

  on hyväksi testattu. Flat rate boxiin mahtuu 8 lakkaa, postimaksu 18 dollaria. Perushintatason ollessa alhainen hinta/pullo jää aika edulliseksi. Essieltä tulee huomenna kauniita kevätsävyjä ;)

 8. Pikakuivattajat ovat loistava keksinto! Harvoin jaksan istua paikallani kunnes kynnet ovat kunnolla kuivuneet.

  Kiitos myos ihanasta blogistanne. xx

 9. Hei kaikki kanssatumpulat ja muut lakkaajat! Anteeksi, olen ollut paha ihminen ja innostunut kaikista teidän linkkivinkeistä niin paljon että unohdin vastata näihin arvokkaisiin kommentteihin. Kiitos kiitos kiitos avustanne! Nyt pitäisi vain valita sävyjä, kaupoista ei ole pulaa ;)

 10. […] korvaava tuote, ihan vain koska vaihtelu virkistää. Olen ehtinyt suosittelemaan blogissakin jo kahta eri pikakuivattajaa, tässäpä tulee sitten kolmas vinkki. Aiemmat kärsimättömän […]