meille kärsimättömille

Tykkään hirveästi lakata kynsiäni. Tai no, oikeastaan vihaan kynsien lakkausta, mutta haluaisin että kynsissäni olisi aina tasainen, kaunis ja moitteeton lakkaus. Ilman kunnon tavaroita saan kyllä aikaiseksi suht hienostuneen lakkauksen, en vaan saa pidettyäni itseäni aloillani niin kauan että lakka pääsisi kuivumaan. Vähintään yhden sormistani onnistun sohaisemaan kaukosäätimeen tai näppäimistöön siten, että lakat rullaantuvat kasaan koko kynnen mitalta.

Kaupoista pikakuivuvat lakat ovat kadonneet lähes täysin, normaaleista on vaikeaa löytää tarpeeksi ohutta, alle puolessa vuodessa kynsiin kuivuvaa koostumusta. Olen hakenut poppaskonstia – ja vihdoin löytänyt sen. Tämä lakan päälle levitettävä pikakuivattaja nakkaa kaikki muut kilpailijansa niskalenkillä kanveesiin ja raahaa niitä vielä tukasta ympäri kehää.

Se leviää ongelmitta lakkakerrosten päälle, jättää aivan uskomattoman kauniin kiillon sekä pidentää lakkauksen kestävyyttä. Ja kun lakkauksen kärjet kuluvat, voi niitä tämän avulla paikkailla ilman kynsilakkojen poistamista – värilakkaa kärkiin ja syntyneet lakkakerrosten reunat häviävät kerroksella pikakuivattajaa. Toki tällekin kannattaa antaa hieman aikaa tehdä työnsä, mutta entisaikojen tunteja kestäneet käsien ravistelut ja surkuhupaisat kynsiin puhaltelut ovat kyllä jääneet historiaan.

Orly Sec 'N Dry -pikakuivattaja

Orlyn Sec ’N Dry -pikakuivattaja, 18,80 euroa Stockmannilla.

(kuva Orly)

Kommentoi

  1. […] tumpuloille, jotka yrittävät kaikesta huolimatta ylläpitää huoliteltua ulkoasua. Orlyn toimivan pikakuivattavan päällyslakan rinnalle olen löytänyt kaverin kilpailijalta. Essien Good to go!- päällyslakka tekee minkä […]

  2. […] taival on hivenen alle kaksivuotinen. Tässä ajassa olen ehtinyt ylistämään jo neljää kynsilakan pikakuivattajaa. Ei, kyse ei voi olla pelkästään siitä että yllätyn kerta […]