kaksi takkia yhden hinnalla

Juuri tällä hetkellä eletään hyvin mielenkiitoisia aikoja, ainakin ostosmielessä. Kaikki kaupat niin verkossa kuin kivijalassa tarjoavat meille kuluttajille mahdollisuuden säästää rahaa – ostamalla alennettuun hintaan! Kaikki ne vaatteet, jotka syystä tai toisesta olemme jättäneet ostamatta aiemmin syksyllä ovat yhtäkkiä taas kovin kiinnostavia. Taas pitää käydä se sama sisäinen kamppailu..

Itse olen oppinut pitämään pääni kylmänä näissä tilanteissa (näin ainakin uskottelen itselleni) ja jätän ostamatta, ellen ole vaatteesta täysin varma. Tästä Acnen Remove-nimisestä takista ei kuitenkaan ollut epäilystäkään. Se jäi mieleen kummittelemaan heti ensisilmäyksestä, mutta neljänsadan euron hintalappu ei kuitenkaan tuntunut kohtuulliselta. Nyt taisin saada itselleni viimeisen kappaleen My Wardroben alennusmyynneistä ja vielä puoleen hintaan! Happy days!

Kommentoi

  1. Juu, HIEMAN pään kylmyyttä täälläkin olisi kaivattu viime päivinä :/ Tilasin Tiger of Swedenin alesta kahdet housut ja hameen, Asokselta Dieselin housut ja paidan ja William Sharpin cashmere-pipon ja vielä Net-a-porterista Marnin aurinkolasit ja Rick Owensin neulepaidan. Kaikki sinänsä hyviä ostoksia ja tulevat varmasti käyttöön mikäli koot ovat sopivia (onneksi Tigerille ja Net-a-porterille on ilmainen palautus jos niikseen tulee) mutta silti on SYYLLINEN olo… Ehkä leikkaan luottokortin kahtia ja syön kaurapuuroa seuraavat pari kuukautta.

  2. Huh, oikein kunnioitettava suoritus! Takki on yhä vain ainoa ale-löytöni – saapi nähdä kuinka käy, kun Très Bien Shopin alennusmyynnit alkavat tulevana sunnuntaina klo 16.00.. Jännittää.

  3. […] joka ei edes ollut mikään haaste. No ok, myönnän.. Tilasinhan minä jo aikaisemmin Remove-nimisen takin My Wardrobelta, mutta en mitään suoraan […]

  4. […] myös kiinnostusta, kuin myös ruutupaita ja takki viimeisessä kuvassa. Talvialeista hankkimani Acnen takki on itse asiassa hyvin […]