toiveiden täyttymys

Joululahjatoiveeni toteutuivat. Ja nämähän menivät nyt aivan linjassa… Jos laukulla on ikää sarjanumerosta arvioiden noin 14-16 vuotta, on tuo meidän koiranpentukin ihan oikeaa vuosikertaa. Täyttäähän se helmikuussa jo 9 vuotta! Ei ole Poopin voittanutta.

Oikein hyvää, rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa teille kaikille meiltä molemmilta.

Kommentoi

 1. Mahtava laukku ja koira :) Erinomaista ja rauhallista joulua teille!

 2. kuvia! kuvia!

 3. Onnittelut upeasta laukusta Inke. Omakin toive täyttyi kun sain vihdoin tämän > http://bit.ly/5FJcZ7 näyttelykehyksillä:) Rauhallista joulun jatkoa.

 4. Tuukka13, cheers ja hyvää uuden vuoden odottelua ja joulusta toipumista sinne suunnalle!

  vesiheinikki, laukusta vai koirasta? :) Laukku on helpompi kuvattava, koira on eloisan luonteensa vuoksi vähän turhan liikkuvaa sorttia valokuviin…

  Esa, voi kiitos, olen onnellinen! Kelpaisi sun lahja muuten tännekin, just katsottiin Control-leffa kertauksen vuoksi joulupäivän aamuna. Hyvää uutta vuotta sinne!

 5. Ihanaa, että sait laukkusi, mutta koira on kyllä vielä ihanampi. Onko se teidän? Itselläni on ollut jo pitkään niin kauhea koirakuume, että en tiedä paraneeko se ikinä. Muutoin kuin lemmikin hankinnalla.

 6. Tiina, Poopi asuu äitini luona, mutta siitä taitaa toistaiseksi riittää koiraa mullekin :) Koirakuume on kauhea, mutta niin kauan kuin Poopissa henki pihisee, ei mulla olisi sydäntä ottaa kilpailevaa koirakaveria.
  Viikko Poopertin kanssa kyllä vähän helpottaa koirakuumetta… Ainakin se osuus, kun vietin maanantai-illan harjaillen neulanteräviä valkoisia karvoja pois mustista neulevaatteistani. En tiedä miten se koira sen tekee, mutta nyt niitä karvoja löytyy myös sellaisista vaatteista jotka eivät edes olleet mukanani joulunviettoreissulla. Välimatkaa 1000 km. :D