Kommentoi

 1. Oi! Joko Chanelin laukkusi kotiutui? Saanko udella, että millainen laukku sinulle on tarkalleen ottaen tullut/tulossa? :)

 2. Se päätti jäädä vielä viettämään viikonloppua lajittelukeskukseen jonnekin Vantaalle.. Pöh. Kyseinen yksilö kuvassa on uusi perheenjäsen… Siis laukku, ei tyttö :D

 3. Voi, onnea jo etukäteen hienosta laukusta! Kerro sitten siitä kaikki ja laita paljon kuvia :)

  Mullekin on itseasiassa tulossa laukku teidän bloginne innoittamana :) Ei sentään Chanel, mutta muistatko kun kirjoitit syksyllä Steve Monon Bob Postman Bagista? Ihastuin silloin siihen ikihyviksi ja se jäi mieleen kummittelemaan. Pari viikkoa sitten päätin, että nyt olisi tarvetta uudelle laukulle. Opening Ceremonyn hinta melkein 500 $ + posti + tullimaksut tuntui kuitenkin kovalta, joten laitoin sähköpostia Steven Monon omilta sivuilta löytyvään osoitteeseen ja kysyin, josko laukkua saisi ostaa jostain Euroopasta. Sieltä tuli heti ystävällinen vastaus, että onnistuu kyllä ja laukun hinta on 295 €. Postikuluja tosin tulee 35 € Espanjasta Suomeen, mutta siltikin hinta jäi alhaisemmaksi, mitä Opening Ceremonysta tilaamalla olisi tullut. Nyt odottelen innolla Bobia, se on lähtenyt perjantaina matkaan, joten tällä viikolla sen pitäisi saapua :) Toivottavasti on yhtä ihana kuin kuvissa <3

 4. h, hän on täällä tänään. En ehkä uskalla ottaa siitä yhtään kuvaa, mitä jos se lakkaa olemasta jos sen yrittää ikuistaa?

  Mutta tosi kiva, että sulle löytyi meikäläisen horinoiden avustamana uus veska! Toivotaan, että se vastaa korkeita odotuksiamme. Mistä EU-liikkeestä sä sen bongasit?

 5. Ihanaaaa!! Olet saanut SEN. Kerro heti miltä se tuntuu :) Olitko tyytyväinen ja ota pian kuvia. Olen niiiiiin iloinen sun puolesta.

 6. …Aamulla luvassa Janin nappaama paparazzi-kuva, jonka muikistus kertonee enemmän kuin tarpeeksi :D Kaikenlaista. Katumus ja itsesyytöksen tunteet alkavat hälvetä…

 7. Katumus ja itsesyytökset hiiteen sanon minä! :)
  Kuvaa odotellessa…

 8. Tilasin Bobin suoraan Steve Monon liikkeestä Espanjasta. Heillä ei ole nettikauppaa, mutta lähettävät kyllä mihin vaan. Raportoin sitten kun se tulee :)