kestää konepesun

r by 45rpm - Washable Knit TurtleneckToivottavasti kukaan ei järkyty tästä punaisesta harha-askeleestani, mutta tässä r by 45rpm:n neuleessa on jotain kiehtovaa. Pistetään pimeyden piikkiin, mutta pelkkä kuva jo piristää ja saa minut hyvälle tuulelle.. Taidan olla aika helppo. Värissä on sekin hyvä puoli, että kaikki yksityiskohdat näkyvät huomattavasti paremmin kuin vastaavassa tummansinisessä tekeleessä.

Todella kaunis neule, joka kaiken lisäksi kestää konepesun. Ei muuta kuin pesupussiin, koneeseen ja pyörimään!

r by 45rpm Turtle Neck

Washable Knit Turtle Sweater, 387$, rby45rpm.com

P.s. Lupaan palata musta-harmaa-valkoiselle linjalle pikimmiten!

Kommentoi

  1. Hieno joulujumpperi! Tontut on selkeesti pistäneet värisilmän ja pään pyörälle. :)

  2. tiptaptiptap… :)