lahjalista

Acne Level T-shirt, Titti Bjernér Ribbon Ring, Byredo Rose Noir Parfum

Joulu on jo ovella, ja vaikka perheeni ei suuremmin joululahjontaa harrastakaan, ei lahjalistan laatiminen lienee ole pahitteeksi… Varsinkin, kun kolmesta lahjatoiveestani yksi toteutui jo viime viikonloppuna (täydellinen musta t-paita). Loput toiveistani toteuttanen vaikka itse, kun koen olleeni oikein kilttinä.

Aavistelin taannoin, että Byredon Rose Noir saattaisi hyvinkin olla kuin minulle tehty tuoksu. Osuin oikeaan – se ei ollut enempää tai vähempää kuin täydellinen. Tuoksu oli sopivan kukkainen ja kevyt, muttei imelän lälly tai ärsyttävän tekoraikas. Pullon eleeton, oikealla tavalla vanhahtava design on linjassa tuoksun kanssa. Noin kaunista mutta yksinkertaista esinettä katselisikin mielellään. Raaskisikohan tuota käyttää?

Ja tuo Titti Bjernérin hopeinen rusettisormus… Se on kaunis mutta särmikäs, lälly mutta sopivan kova. Pakko saada. Sitä paitsi en taida omistaa muita sormuksia.


Acne Level T-shirt, 60 €, shop.acnejeans.com
Byredo Rose Noir, 115 €, shop.byredo.com
Titti Bjernér Ribbon Ring, n. 125 €, tittib.com

Kommentoi

  1. mistä tuollaisen sormuksen saisi käsiinsä? rakastuin <3

  2. Elina, olen pohtinut samaa.. Sivuilla oli linkki jälleenmyyjän luokse (http://www.tittib.com/main_pages/resellers.html) ja hinnan pitäisi sivujen mukaan olla 1250 kr eli nykykurssilla melko tarkkaan se 125 €.

    Jos tuon innostun hankkimaan niin lienee pakko mennä sovittelemaan sitä seuraavalla Tukholman reissulla, mulla ei ole niin mitään käsitystä mun sormuskoosta… Mutta jos omansa tietää niin eiköhän tuon voisi neuvotella itselleen postitettavaksi :)

  3. Sormus on ihana, ja näyttivät muutkin sarjan korut aika houkuttelevilta!! Ensi viikolla olisi lyhyt työmatka Tukholmaan..ehtisiköhän sitä jossain välissä tai olisikohan jossain joku rako tai mitenköhän sitä ehtisi käydä vähän katselemassa..

  4. Hei taas Tiina :) Toi sormus on to-die-for… Acnen keskustan putiikin eräällä myyjällä on tollanen ja se on livenä ihan superhieno. Haluan oman. Miltähän näyttäisi näissä lyhyissä patukoissa, jotka toimittavat sormieni virkaa?

    Jos ehdit näkemään sormuksen, kerrotko mulle oliko siitä eri kokoja vai onko se sellaista itsesäädettävää mallia.. Sepäs se vasta olisikin jotain.

  5. Ihana tuo sormus ja se on ihan pakko saada. Täytyy kysäistä, voisiko sitä tilata kun ei oo ihan heti menoa Stokikseen :-)

  6. kultakala, kerro jos suostuvat lähettämään :)