ps.

Paul-Smith-Laced-Up-BootPaul Smith ei omasta mielestäni kuulu niiden kaikkein kiinnostavimpien suunnittelijoiden joukkoon. Suurin syy tähän on varmasti hänen taipumuksensa lähteä käyttämään koko Tikkurilan värikarttaa työskennellessään. Itse en omista Paul Smithilta kuin yhdet kengät. Hankin ne alkuvuodesta Beamin alennusmyynneistä ja olen ollut todella tyytyväinen niihin, jopa niin tyytyväinen että huvittaisi tilata lähes samanlaiset, mutta ruskeana. Elättelen kuitenkin toiveitani, että nämä kengät säilyisivät myös omassa koossani joulun jälkeisiin alennusmyynteihin. En kuitenkaan ole niin luottavainen, että uskaltaisin paljastaa oman kengännumeroni tässä ja nyt – mitä jos te tilaatte nämä loppuun ihan vaan minun kiusakseni?

Paul Smith, Leather Laced Up Boot, 339€, farfetch.com

Kommentoi

  1. http://www.zeeandco.co.uk tuolta löytyy ruskeita Ricardeja hajakoissa. Osaatko sanoa mitoituksesta? Nämä kai ovat isompia kuin koko antaa olettaa.

  2. Ohoh.. Kiitos vinkistä ja samalla houkutuksesta. Oma kengänkokoni on 42 ja Paul Smithin kengät olisivat vastaavaa kokoa 8 ja niitähän löytyy vielä. Pahapahapaha.

  3. […] – otsikko ei viittaa PlayStationiin tai muihin konsolipeleihin, vaan erääseen aiempaan postaukseen. Tuolloin vatvoin aivan upeita Paul Smithin ruskeita, varrellisia nyörikenkiä, jotka näin […]