3 x our legacy

Uskomatonta. Tässä on jo pian vierähtänyt neljä kuukautta blogimme parissa, ja olen maininnut Our Legacyn vain kerran!? Ruotsalainen suunnittelija- ja perustajakaksikko Jockum Hallin ja Cristopher Nyling sanovat itse tekevänsä vaatteita miehille, joilla on heikkona klassisiin vaatteisiin. Kyllä nostan käteni pystyyn, olen kohderyhmää!

Toivottavasti tämä kompensoi aiempaa laiminlyöntiäni. Esittelyssä kolme aivan mahtavaa tuotetta heidän tämän syksyn mallistostaan.

Duffel Bag Washed Leather Ensimmäisenä kaunis putkikassi, johon Très Bien Shopin herrojen mukaan mahtuu ainakin yksi jackrussellinterrieri. Eikä edes tarvitse panikoida, jos koiran kynnet tai hampaat jättävät nahkapintaan rumia jälkiä, sillä se on jo valmiiksi naarmutettu jollain ihmeellisellä pintaraapaisutekniikalla.

Plain Shoe Washed LeatherToisena kengät, joita muistan kuolanneeni jo viime keväänä. Ruskeat nahkakengät ovat yhä korkealla ostoslistallani, mutta tulevaisuus näyttää, ovatko nämä juuri ne oikeat. Todella upeat kengät ja myös näissä on fantastinen pintakäsittely.

Knitted Silk TieViimeisenä vuorossa on silkistä kudottu sinipunaraidallinen solmio, joka valitettavasti on loppuunmyyty. Olen huomannut, että on yllättävän vaikeaa löytää raidallista kapeaa kravattia ja vielä näissä väreissä. Olen etsinyt alkukesästä lähtien, mutta vieläkään en ole löytänyt.

Duffel Bag Washed Leather, 293€, tresbienshop.net
Plain Shoe Washed Leather, 185€, tresbienshop.net
Knitted Silk Tie, 68€, tresbienshop.net

Kommentoi