sipuli itkettää

The Old Curiosity Shop - Black Leather Onion Heels

Ihanat sipulikorot kelpaisivat meikäläiselle enemmän kuin hyvin. Kenkien rintamalla on viime aikoina nähty jos jonkinlaista, mutta sipulikorkoa en muista nähneeni aiemmin.. Ja jos olenkin, niin en ilmeisesti ainakaan kyllästymiseen asti.

Nams, mutta toivottavasti kengät eivät sentään haise sipulilta.

The Old Curiosity Shop – Black Leather Onion Heels, 249 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. apua, mitkä kengät! sipulinnäköinen kieltämättä mutta mulle tulee kyllä tuosta joku kasvain tai lisäke mieleen :) me nou like. Hassut ne kieltämättä on mutta ei ihanat.

  2. Olen miettinyt pääni puhki, mitä aivan tuttua asiaa nuo korot muistuttavat. Äsken kirjahyllyä tutkiessa sitten viimein tajusin, että Hercule Poirotin viiksiähän nuo korot muistuttaa! :D Ja nyt kun tämä asia ratkesi, kengät alkavat näyttää entistä hauskemmilta.

  3. Tintti, just noi korot on se juttu :D Ok, en omista tällä hetkellä hyviä mustia peruskorkkareita juhlaan eivätkä nämä välttämättä olisi se ensimmäinen pari jonka tätä aukkoa paikkaamaan hankkisin… Mutta hyvälle tuulelle näistä tulin!

    Lotu, hahahaa! Vastustan kiusausta photaroida kengät viiksiksi. Mutta vain vaivoin…