erolahja

Withings wireless bathroom scaleAaah. Jouluaattoilta, rauhallinen ja levännyt tunnelma, vatsa täynnä joulupöydän herkkuja… Kynttilöiden liekit lepattavat, sauna on lämpimänä ja ulkona paukkuu pakkanen. Vatsanpohjassa on perhosia – mitäköhän pukki tuo tänä vuonna?

Jos rentouttavan joulutunnelman haluaa kääntää päälaelleen aattoiltana, tällä loistolahjalla saa näppärästi esimerkiksi päätettyä parisuhteen tai ainakin järjestettyä mykkäkoulua noin puoleksi vuodeksi. Anna lahjaksi vaaka.

Mikäli haluat vielä varmistaa joutuvasi ulkoruokintaan, älä hoida hommaa millä tahansa vaa’alla – pelaa varman päälle! Tämän joulun perhekriisihittituote on luonnollisesti vaaka, joka lähettää punnitustuloksen automaattisesti Twitteriin.

Kuka jumalauta keksii tällaisia kidutusvälineitä?

Kommentoi

  1. Reps kops!!!

  2. *hahahahahahahahahaaahaa* Mä saisin ihan varmasti ton lahjan mieheltäni jos se tietäisi näitä olevan olemassa. *shhhhh, kukaan ei sit hiiskahdakaan*

  3. HAHAHAHAAH! Mä voisin kyllä tarttee tollasta, jospa se vähän motivois kattoon mitä suuhunsa pistää :)

  4. Eiii, mitä hittoa… Tekis ehkä ihan vähän vain mieli testata millanen vastaanotto olis, jos ostais tälläsen, mutta ehkä se ei oo sen arvosta :-D Ei jumalauta.

  5. Hahh. Tuon avulla vois ainakin hillitä lopun jouluajan syömismäärää. Suosittelisin kuitenkin tuota lahjaksi enemmin uudeksi vuodeksi, jolloin olisi askeleen lähempänä ehkäpä uuden vuoden lupausta tai sitten ei.. xD

  6. Hahaa, toi on paras! :D