tweed

Sophnet Tweed

Hmm.. Jälleen yksi japanilainen vaatemerkki lyhyehkössä esittelyssä. Sophnet on perustettu vuonna 1998, aivan kuten myös eilen mainitsemani Haversack. Jos huomisenkin juttu käsittelee japanilaista vaatemerkkiä vuodelta 1998, niin ensi kevään matkasuunnitelmat menevät kyllä uusiksi!

Omasta mielestäni vaatteet ovat mitä hienoimpia, mutta valitettavasti merkin sivut ovat sen verran hitaat ja sekavat, etten kertakaikkiaan pystynyt jäämään viihtymään pidemmäksi aikaa. Nopean vierailuni aikana löysin kuitenkin yhden ihanan näköisen, tweedistä tehdyn Tweed-nimisen pikkutakin. Nimessä ei ole käytetty kovin paljon mielikuvitusta, mutta harhaanjohtavaksi sitä ei ainakaan voi moittia. Mustat kyynärpäälaput sopivat takkiin kuin nyrkki silmään ja antavat mielikuvituksettoman nimeämisen anteeksi tällä kertaa.

Sophnet Tweed Jacket, hinta kai n. 470 €, haettavissa paikan päältä Japanista, koska länsimaalainen tumpelo ei osaa navigoida japanilaisten verkkokaupoissa.

Kommentoi

  1. teillä on hyvä blogi, keep on posting!

  2. Kiitos ilkka! Tiedoksesi, meillä on myös hyvät lukijat, keep on reading :)

  3. Sophnet on kyllä todella miellyttävä merkki kaikin puolin. Yooxissa näyttäisi olevan tälläkin hetkellä kiitettävä valikoima tarjolla sekä Milanon Slam Jam myy muiden japanilaisten merkkien lomassa myös Sophnettia.