spring time in NYC

j-crew-ss2010-presentation-3j-crew-ss2010-presentation-5j-crew-ss2010-presentation-11j-crew-ss2010-presentation-9j-crew-ss2010-presentation-13
Tuntuu siltä, että kaikki vaatteet joista kirjoitan ovat peräisin Ruotsista, Tanskasta, Jenkeistä tai Japanista. Niin, paitsi A.P.C. joka on Ranskasta ja se poikkeus, joka vahvistaa säännön. Jostain kumman syystä nämä samat maat ovat myös mielestäni tällä hetkellä kiinnostavimpia matkailukohteita. Ruotsissa, Tanskassa ja Ranskassa on tullut käytyä viimeisen vuoden aikana. Jenkeissä tai tarkemmin sanottuna Nykissä kävin viimeksi viitisen vuotta sitten, jolloin lupasin itselleni palaavani sinne pian. Ei , en ole vieläkään sinne asti päässyt, mutta tahto päästä takaisin on kova. Japanissa en ole koskaan käynyt, mutta hinku päästä tutustumaan Tokioon on melkein yhtä kova  kuin paluuhalu New Yorkiin. Jompaan kumpaan kaupunkiin täytyisi päästä – ja pian! Se, että molempien kaupunkien kulttuuritarjonta on aivan huikea ei helpota päätöksentekoa lainkaan. NYC taitaa kuitenkin tarjota sellaisia musiikkielämyksiä ja sen tyylistä pukeutumista, joka on enemmän linjassa oman makuni kanssa. Tunnustan, että valinta on aika turvallinen, mutta miettikää nyt – kevät New Yorkissa!

Kuvat ovat J. Crewn tulevan kevään ja kesän mallistosta ja saivat minut unelmoimaan piknikistä Central Parkissa, kahvista Williamsburgin Gimme Coffeessa, shoppailusta Sohossa sekä keikoista Bowery Ballroomissa. Kyllä päätös on nyt tehty ja matkaseuraa on, vielä kun löytäisi rahoittajan.

(kuva Secret Forts via Hypebeast)

Kommentoi

 1. Heips! Onko hyviä vinkkejä nykin matkaa varten? niin ja kiitos jo etukäteen vinkeistä jos niitä tulee!

  Ja kiitos blogistanne, aivan mahtavia hetkiä/vinkkejä ym. olen kokenut täällä, kiitos niistä.

 2. Kivaa, kiitos ja olen kateellinen :) Valitettavasti en osaa auttaa kovinkaan paljon, edellinen ja myös ainoa vierailu tähän mennessä oli viisi vuotta sitten, eikä paikat ole niin tuoreessa muistissa enää.

  Keikkakalenteri löytyy täältä http://www.bowerypresents.com/fullcalendar
  A.P.C.:n Outlet täältä http://www.coolhunting.com/archives/2008/01/apc_surplus.php
  ja parasta pizzaa täältä http://www.grimaldis.com/2/Index.htm

  Palaathan hyvien vinkkien kera sitten marraskuun loppupuolella? Niin ja hyvää matkaa!

 3. […] lokakuussa törmäsin J.Crewn tulevan (ja nyt kohta jo kuluneen..) kevään mallistoon ja täten myös Aldenin […]