pyhä poopi

Poopi, jackrussellinterrieri

Poopi, kahdeksanvuotias jackrussellinterrieri asuu pohjoisilla leveysasteilla Rovaniemellä, joten talvisin tarmokkaalle jackrussellinterrierillekin saattaa tulla hieman vilu. Takkikausi on Poopilla ilmeisesti jo alkanut, mutta ennen sydäntalven kovimpia paukkupakkasia saattaa arvonsa tunteva terrieriherra vaatia omistajiltaan hieman tavanomaista enemmän lämpöä ja huolenpitoa.

Moncler - Quilted Dog's Jacket

Monclerin untuvatakki on tyylikkään musta ja taatusti lämmin. Omaisuuttaan (=tyhjät kakkapussit) tämä pilalle paapottu koiraherra voi kantaa takin selkään sijoitellussa taskussa. Takin lahkeet lämmittävät etujalkoja taatusti mukavasti ja saavat takin muhkeaan muotoon yhdistettynä koiran näyttämään sen kokoiselta kuin hän itse luulee olevansa.

Takki ottaa Poopin mieltymykset huomioon, sillä sen edistyksellinen leikkaus jättää takajalat vapaiksi. Haalariin puettuna koira jähmettyy eikä suostu ottamaan askeltakaan, paitsi jos haalari on tarpeeksi väljä ja iso… En erittele, mitä tapahtui, mutta koiran mielestä tarpeeksi suuri haalari päällä ulkoillessa hankeen ei jostain syystä jäänytkään keltaista läikkää.

Moncler Quilted Dog Jacket, 250 €, farfetch.com

Kommentoi

  1. Poopi ansaitsisi ehdottomasti tuollaisen untuvatakin! Helmikuussa tulee jo yhdeksän vuotta täyteen ja kylmä kolottaa. Mutta missä takin koot? Ymmärsinkö oikein , että on vain one size – ja sitäkään ei mainittu, että mikä se oli. Ehkä chihuahualle? Täytyypä selvittää!

  2. Ooi, en ole lainkaan koiraihminen, mutta Poopi kyllä varasti sydämeni! Jackrusselit ovat niitä harvoja koirarotuja, jotka vetoavat paatuneeseen kissaihmiseenkin.

    En ole uskaltanut edes kokeilla, mitä omanarvontuntonsa tarkkaan tietävä kissa sanoisi, jos sen pukisi neulehaalariin… olen kyllä salaa harkinnut sellaisen kutomista.

  3. Vimps
    Poopi on kyllä kissakoira (vrt. kissaihminen). Poopin yksi parhaista kavereista on naapurin mustavalkoinen kissa. Aina kun kissaa ulkoilutetaan valjaissa ja se näkee Poopin, kissa tulee Poopin luokse paijattavaksi – heittäytyy selälleen maahan ja Poopi hieroo kuonolla kissan mahaa. Kissa pitää tassuilla kuonosta kiinni – toistaiseksi kynnet ovat pysyneet sisällä… Hassunnäköistä puuhaa. Eikä Poopi muutenkaan kissoja jahtaa, tutustuu vain uteliaana.

  4. jorma-irmelikin tarvitsisi tuollaisen, vaikka haalareissa ja takeissa löytyy. tämän hetken paraatiasuna on evisun farkkurotsi, joka jää villavuorinsakin kanssa liian kylmäksi. untsikka pukisi pientä, laihaa palelijaa hyvin… joululahjaharkintaan, siis.