haversack

HaversackHaversackin ideologia perustuu laatuun ja kestävyyteen, he ilmoittavat käyttävänsä vain parhaita materiaaleja vaatteidensa valmistukseen. Tämä näkyy luonnollisesti myös hinnassa. Inspiraatiota on ammennettu sekä armeijan leiristä että perinteisistä työvaatteista. Ei siis ole syytä epäillä, etteivät vaatteet kestäisi toimistotyöskentelyä tai todella kiivaita neuvotteluita.

Vaatteet vievät ajatukseni elämään 1940 – 50-luvuilla.

Navy Jacket, 625£, coggles.com
Blue Shirt, 250£, coggles.com
Chambray Shirt, 225£, coggles.com
Tweed Jacket, 895£, coggles.com

Kommentoi

  1. […] lyhyehkössä esittelyssä. Sophnet on perustettu vuonna 1998, aivan kuten myös eilen mainitsemani Haversack. Jos huomisenkin juttu käsittelee japanilaista vaatemerkkiä vuodelta 1998, niin ensi kevään […]