man bag

Mhann BagOi juhlapäivä! Keskiviikkona täytin siis vuosia ja jos lahjat ovat tätä luokkaa, voisin viettää syntymäpäivää useamminkin. Bongasimme tämän laukun noin kuukausi sitten Lumi Accessoriesin ja Mhannin iltatilaisuudessa ja nyt se on vihdoinkin kotiutettu, kiitos Inke! Eihän ollut oma lehmä ojassa? Vai onko meillä jo lista laukun käyttövuoroista jääkaapin ovessa?

Työkäyttöön se soveltuu joka tapauksessa paremmin kuin hyvin ja tässä genressä se voittaa myös Mulberryn ja Dries Van Notenin vastaavat. Läppäri, muistiinpanovihko, kynät, laskimet ja kaikkea mitä työpäivän aikana voikaan tarvita mahtuvat mukaan vallan mainiosti. Tämä on siis laukku, joka tekee elämästä hieman helpompaa. Parhautta.

Kommentoi

  1. Man bag – tulee ihan mieleen eräs Seinfeldin jakso:D

  2. Tulee mieleen myös eräs Frendien jakso. :D

    Toivottavasti ei tule riitaa laukusta. ;)

  3. ElinaK, arvaapa mistä otsikko on peräisin ;)

    Jenni, emme koskaan riitele. :D

  4. Hieno laukku. Ostin miehelleni hääpäivälahjaksi samaisen veskan. Puoliksi toivoin ostaessani, että laukku olisi jäänyt vaille käyttöä ja olisin voinut omia sen itselleni =). Laukku pääsi heti käyttöön ja mies oli erittäin tyytyväinen laukkuyllätykseen.

  5. […] Mhannilla on monia toimivia ja komeita manbageja, oma läppärilaukkuni on palvellut tarkoituksessaan mainiosti.. Ja samanlainen mutta ruskeana on bongattu myös […]

  6. […] muotoilun lisäksi plussaa tulee myös käytettävyydestä, josta taisinkin paasata jonkin verran syntymäpäivieni yhteydessä. Silloin unohdin kuitenkin mainita yhden tärkeän yksityiskohdan –  […]