lumi & mhann f/w 2009 collection opening bash

Torstai-ilta sujui leppoisissa merkeissä Lumi ja Mhann -laukkujen syysmalliston esittelytilaisuudessa. Loistavaa musiikkia tarjosi Villa Nah (pitäisi kyllä päästä katsomaan näitä myös ihan oikeasti), juoma oli kylmää ja seura mukavaa. Vanhojen ystävien lisäksi saimme kunnian tavata ja tutustua myös mm. Pupulandian Jenniin ja Auroraan! Mukavaa. Harmi, kun paikan tunnelmavalaistus ei ollut suotuisin valokuvausta varten.. Paljon jäi ikuistamatta.

Inke, Aurora, Jenni, Inke+Petra Lumilta

Pöllömpiä eivät olleet myöskään uuden malliston laukut. Paljon ihanaa, paljon haluttavaa. Allekirjoitamme Auroran mielipiteen, myös täällä oltiin pähkinöinä tästä miesten laukusta – siis molemmat. Ihanaa, pehmeää mutta napakkaa nahkaa. Kestäisi varmasti molempien käyttöä eikä tuollaiseen hillittyyn pelkistykseen voi varmaan ikinä kyllästyä. Voiko tällaisen hankkia yhteiseksi? Jos, niin miten käyttövuorot muka jaettaisiin?

Mhann Bag

Lisäksi eräs tietty lompakko sai useamman naishenkilön kuolaamaan. Onhan tämä nyt vaan melkoisen upea.

Lumi Cubic Wallet

No, vaikka ilta oli pyhitetty uudelle laukkumallistolle, onnistuivat eksyilevät silmät löytämään liikkeestä muutakin toivelistalle päätyvää. Ranskalaisen Origami Jewelleryn hopeakorut jättivät vahvan muistijäljen jo ensimmäisellä tapaamiskerrallamme alkukesästä, nyt näitä ei saa enää mielestään.

Origami Jewellery - Sautoir Swan Argent

Lintu vai taikapallo, sanokaapas se?

Origami Jewellery - Magic Ball Argent

Kiitos seuralle ja järjestäjille kivasta illasta – voimia syksyyn…

Kommentoi

 1. No, ehdottomasti toi lintu – käsittämättömän hieno!

  Kiitos osuvasta blogista, kolahtaa ja kovaa! Olette ihan mun frendejä, vaikken teitä tunnekaan…

  Inken Itella-juttu on mun kaikkien aikojen luettujen blogijuttujen kärkipäässä. Olen kaivanut sen esiin suunnileen joka toinen päivä.

  Teidän sanoillanne; täällä tykkäillään kovasti! KIITOS!

 2. Jutta,

  Lintu kyllä, mutta pallokin oli livenä upea… Ja ehkä vähän ”näkyvämpi” tekele. Mutta lintu.. Oih. Mutta toisaalta… Pallo, oih.

  Ja nöyrä kiitos tältä suunnalta sinne – lämmittää mieliämme kovasti kuulla moista. :)

 3. Hei kiva blogi!

  Mahtavat noi korut, kumpikin! Saako niitä siis ostaa jotain täältä Helsingistä?

  -M

 4. Oi :)
  Kävin tuon Origami Jewellryn kotisivuilla ja rakastuin hevoskoruun..
  Paljonko nuo korut kustansivat?

  Itse pidän linnusta enemmän.. :)

 5. Marianna, kiitos! Koruja myynnissä aika laaja kattaus Lumi on 14 -liikkeessä Pursimiehenkadulla.

  Lic, tarkkoja summia en muista, mutta sen verran että en voinut noita ihan harkitsematta kotiuttaa.. Olisivatkohan pienemmät origami-korut olleet jotain 130-160 euron väliltä, pallon hinta taisi olla jotain 230 euron luokkaa. Kieltäydyin ilmeisesti hyväksymästä tosiasioita, kun en tuon tarkemmin muista.. :)

 6. […] useamminkin. Bongasimme tämän laukun noin kuukausi sitten Lumi Accessoriesin ja Mhannin iltatilaisuudessa ja nyt se on vihdoinkin kotiutettu, kiitos Inke! Eihän ollut oma lehmä ojassa? Vai onko meillä […]