ohoy!

A.P.C. Heavyweight Sailor Pullover

Tässä vaate, joka herättää vahvoja kateuden tunteita Inkessä. Hän kun ei ole – ainakaan vielä – saanut omaansa ja itsekin olin jäädä ilman. Ihastelin tätä A.P.C.:n seilorineuletta kun se tuli Beamiin, mutta en kyennyt tekemään ostopäätöstä heti ja sitten olikin jo myöhäistä. Ainoa jäljellä oleva koko oli S, mutta viime perjantaina jostain oli kuitenkin ilmestynyt tangolle myös yksi M-kokoinen neule. Tällä kertaa en jäänyt miettimään.

Klassinen ja ikityylikäs perusneule, jossa on pari pientä harkittua detaljia tuomassa pientä seilorihenkeä. Ja kyllä – tarkistin pesulapun. 100% Laine / Wool. Tykkään.

Kommentoi

  1. Superfin!

  2. Tusen tack :)

  3. […] on ilmaantunut tummansinisiä tunkeilijoita. Kaappiini on viime kuukausien aikana eksynyt sekä tummansininen neule että […]