below

BelowSeuraavalla Tukholman reissulla on ehdottomasti pakko käydä tutustumassa uuteen outletiin nimeltään below. Se sijaitsee osoitteessa Bråvallagatan 2, joka on hyvin lähellä S:t Eriksplanin metropysäkkiä. Outlet kun on kyseessä, liikkeessä pitäisi olla myynnissä vaatemerkkien mallikappaleita huokeaan hintaan – ja sehän sopii! Tässä outlet-liikkeessä valikoiman olisi kuitenkin tarkoitus vaihtua tiheään tahtiin, kunkin merkin tuotteita kun ilmeisesti myydään vain muutama päivä kerrallaan. Tähän mennessä myynnissä on ollut mallikappaleita merkeiltä Whyred, Nakkna, Carin Wester, Nudie, Resteröds, Vibskov, WoodWood ja Julian Red. Tänä viiikonloppuna varastojaan tyhjentävät Fhonetics, Burglar, Bea Szenfeld, Soddu och Sessùn. Myyntiin kulloinkin tulevia vaatteita voi seurata heidän bloginsa kautta. Hauska idea!

Kommentoi

  1. käykää ihmeessä, below on mahtava keksintö. se on tosiaankin auki torstaista tai perjantaista sunnuntaihin, joka viikonvaihteessa eri vaatteet. sinne käy meikäläistenkin matka huomenna. ja se paikka – parasta: vanhan kerrostalon kellarikerros, valkoisiksi rapatut seinät, sinne tänne viettävä lattia ja leveä portaikko. jodå! :-)

  2. Låter perfekt! Löysitkö muuten mitään? :)