see-through

Natalie Brilli: Sunglasses Pouch, Black Credit Card Holder, Laptop CaseNämä Natalie Brillin mustasta nahasta valmistetut, sisältönsä paljastavat säilytyspussukat ovat paitsi nerokkaita, myös järjettömän kauniita. Kohteliaisuuksien tulvalta tuskin voisi välttyä, jos kaivelisi aurinkolasinsa, luottokorttinsa tai läppärinsä esiin näistä kaunokaisista.

Ainoaksi ongelmaksihan tässä muodostuu hinta – kunkin säilytyspussukan hinta kun taitaisi ylittää niissä säilyttämieni esineiden arvon. Elämää nähneet Wayfarerit eivät uutenakaan maksaneet säilytyspussin hintaa, läppärilläni alkaa olla käyttövuosia takana jo viisi ja luottokortillanikaan ei taida olla enää katetta ostaa yhtäkään näistä pussukoista. Höh.

Natalie Brilli – Sunglasses Pouch 160 €, Black Credit Card Holder 95 €, Laptop Case 375 €, paristexas.dk

Kommentoi

  1. Onpa hauskoja! Mä ostin alkuvuodesta Thaimaasta Greyhoundin mustia nahkaisia ”maailman kätevimpiä” pussukoita ja voi että rakastan niitä! Jos ne ei ole käytössä niin silittelen niiden pehmeää nahkaa muuten vaan. :)

  2. Hmm, kuulostavat hyvältä… Onko niistä kuvia jossain? :)

  3. Tuolla on kuvia. http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2009/01/thaimaa-greyhoundin-pussukka.html Voi että ne on näppäriä. Ja pehmoisia.. :)