songs of hope and desire

Manna

Mannan toinen levy ”Songs of Hope and Desire” julkaistiin 30.9. En nyt suoranaisesti mitään levyarvostelua halua lähteä kirjoittamaan, mutta voin todeta tykkääväni paljon, niin musiikista kuin kansitaiteestakin. Levynteossa mukana myös yksi omasta mielestäni Suomen parhaista bändeistä, Joensuu 1685, visuaalisesta ilmeestä vastasi Minttu Vesala ja kauniit kuvat otti Kaapo Kamu. Hae omasi nyt!

Manna 2

Kommentoi

 1. Joensuu 1685 on kyllä ihan pirun kova! Tuon Mannan levyn hankkimisen kannalta on harmi, että oleskelen Briteissä ensi elokuuhun asti, mutta mietin tässä että pelastaisikohan Spotify meikäläisen tällä(kin) kertaa…Toivottavasti.

 2. Joensuu 1685 tyypithän eivät ainoastaan ole auttaneet levyn teossa, vaan ovat Mannan taustabändi myös keikoilla! Lisäksi komppaan teitä tuossa Joensuulaisten ylistyksessä pari kertaa bändin livenä todistaneena:) Ja Mannalla näemmä keikka 23. päivä Tampereella Lost In Music-tapahtumassa!

  Laura: levy löytyy Spotifysta http://tr.im/AwX8 – ja kuulostaa loistavalta!

 3. Esa, supersuuri kiitos! Jee, toivottavasti pääsen fiilistelemään levyä mahd. pian :’)

 4. Toinen kotimainen bändi joka on soinut tauotta viime viikkoina (ja nähty myös livenä viime keskiviikkona) on Them Bird Things.

  Bändissä laulaa Branded Womanin kosketinsoittajana tunnettu Salla Day, kitarassa on Shadowplayssa ja Kauko Röyhkä Combossa soittanut Timo Vikkula, rummuissa Kevinin Ville Särmä ja bassossa Esa Jussila.

  Hesarin Otto Talvion levyarvioon on helppo yhtyä – Tällaista levyä ei ole ennen tehty ainakaan Suomessa. http://tr.im/Azsx

  Ja niille joilta Spotify löytyy: http://tr.im/AzwK

 5. Hahaa, musta tuntuu, että Spotify on lähiaikoina entistäkin ahkerammassa käytössä! Kiitos vinkistä :-)

 6. Kyllä – Joensuu 1685 on kehittynyt aivan älyttömän paljon viimeisen vuoden aikana ja oli tämän vuoden Flown parhaimpia esiintymisiä, ellei jopa kaikista paras. Them Bird Thingsiin täytyy perehtyä paremmin ajan kanssa, kiitos vinkistä myös minun puolesta :)

 7. Pitääpä palata vanhaan postaukseen:) Manna ( = Total Rock Goddess) soitti eilen Tampereella aivan mahtavan keikan. Edellinen keikka oli ollut Tukholman Debaserissa ja seuraava DocPoint-klubilla Gloriassa. Menkääpäs nauttimaan hyvät ihmiset!

 8. Toivottavasti Manna arvostaa ja antaa kunnian sille kelle se uuden levyn biisien suhteen kuuluu, Mikko Joensuulle. Jos kuuntelee Mannan ekaa levyä, ja sit tätä uutta, niin kuuluu kyllä positiivisella tavalla nimenomaan Mikon saundi.. Biisit on tehny ennnekaikkea Mikko, joten toivotaan että s emyös näkyy paperilla, että kenellä oikeudet biiseihin.

  Joensuu 1685 on maaginen bändi josta kuullaan vielä ja paljon, Mannan tulevaisuus on avoimempi. Joensuu 1685 on yksinkertaisesti vaan niin omaa luokkaansa, ja Mikko Joensuu on musiikin suhteen hullu nero..:)

 9. Eiköhän Manna ja Mikko ole keskenään hoitanut tämän. Mitä Mikon lahjakkuuteen tulee, niin olen kyllä kanssasi täysin samaa mieltä, loistava säveltäjä ja loistava esiintyjä. Arvostan.

 10. ”Peterr” on masentava esimerkki arkisesta sovinismista. Kuulepa: Mannan levyn krediiteissä jumal-Mikon nimi löytyy kahdesta biisistä, ja ne saavat riittää. Toistaiseksi Mariam Jäntti kirjoittaa parempia biisejä kuin kitaristinsa. Mannan eka levy poikkeaa tokasta, so what, sekö todistaa, että Mannalta ei biisit lähde? Hänhän on vasta nyt alkanut säveltämään omat kappaleensa. Onko se niin vaikeaa hyväksyä, että nainen on perkeleen kova biisinkirjoittaja?

  Aargh.