lapsuuden traumat

Pakkohan tähän on reagoida – A.P.C. on lanseerannut ensimmäisen oman tuoksunsa. Olen hieman hämmentynyt.

A.P.C. - "Sustain" Perfume

Tuleeko jollain muullakin tästä mieleen Neuvostoliitto, lapsuuden Brio-puulelut (silloin ankeampia kuin nykyään) tai köpöt, maaseutunäyttelyissä myytävät ihan itse sorvatut puuhyrrät? Millainenkohan tuoksu on? No, jos lukijoiden joukosta löytyy joku, johon tiedostavien vanhempien ostamat Steiner-lelut ja kehitysmaakaupan palapelit eivät ole jättäneet suurempia traumoja, tätä puulelua saa tilata Coletten nettikaupasta vaatimatonta 180 euron korvausta vastaan.

A.P.C. Sustain Perfume, 180 €, Colette.fr

(kuva Colette)

Kommentoi

  1. Tulee mieleen jonkun kansalaisopistossa väkertämä sorvausharjoitus. Tai sota-ajan puhdetyö museosta. Ei ihan äkkiä kyllä yhdistä mihinkään tuoksuun. Tuoksuuko se sitten katajalle?

  2. Sanni, hahah! Juurikin näin. Olen edelleen hämilläni – vaikka A.P.C. on toisinaan aika rehellisesti retroileva, niin en mä nyt ihan tätä odottanut… Toisaalta, firmallahan ON jo karaokelevy (!) myynnissä kotisivuillaan. Hulluja nuo ranskalaiset :)

  3. vau, tulee ihan mieleen yläasteella sorvaamani makkaratikun puuosa. haluiskohan joku ostaa sen 180 eurolla? tai voisin pyytää enemmänkin, sen metallisen tikkuosan teko oli nimittäin tuskaa.

  4. Hahah! Ota tikku pois ja kehittele joku mystinen tuoksuöljyseos sinne tikun reiän tilalle. Sitten vaan vähän markkinointia ja brändin rakennusta niin eiköhän saada makkaratikulle katetta :)

  5. A.P.C.:n tyypit ovat selkeästi vierailleet Ikeassa ideavarkaissa, vai mitä sanotte tästä: http://tr.im/yMSQ

  6. Kuin kaksi marjaa, voi elämä… Onpahan muuten keskimääräistä rumempi maustemyllykin :)