Kommentoi

 1. Mikset ottaisi yhteyttä johonkin kutomataitoiseen mummoon tämän kuvan kanssa. Eiköhän kopio ole helposti kudottavissa (reilusti alle 600 euron) taitavissa käsissä.

 2. Samaa mieltä Liisan kanssa – tuonhan tekaiseen käden käänteessä!

 3. Ei tuo kamala hinta ole käsin väännetystä villatakista. Jos tuon kutoisi Rowan Denimistä, niin pelkille langoille tulisi hintaa jotakin100 egen luokkaa. Ja siihen sitten tunteja 40 ( jos on hyvin nopea kutasija), niin kyllä se hinta siitä alkaa muodostumaan:). Eikä tuntipalkka olisi edes kummoinen.

 4. Mamma neuloo :)

 5. ”Tekaisee käden käänteessä”? :) Allekirjoittanut osaisi ehkä ommella napit tuohon.

 6. Tuo takkihan näyttää melko lailla tältä: http://www.flickr.com/photos/68971937@N00/2185862752/ Tuon ohje löytyy siis kirjasta ”Son of stitch ’n bitch”, joka näyttää löytyvän Helsingin kirjastoista.

 7. Liisa: Ei niitä mummoja ihan joka ikisessä puussa kasva. Oma mumma kutoi joskus kymmenisen vuotta sitten minulle upean neuleen. Se ylsi polviin asti, käytin sitä usein (ihan oikeasti). Tyylini oli tuolloin hiukan eri kuin tänä päivänä :)

  justme: Ilmoittaudutko juuri vapaaehtoiseksi?

  katriina: Rowan Denim? 40h? Kuulostaa siltä, että tiedät mistä puhut. Itse olen kutonut punaharmaaraidallisen kissan ala-asteella. Olisin ehkä valmis seuraavalle haasteelle :)

  Yvonne: Jos justme ei ilmoittautunutkaan vapaaehtoiseksi ja itse feilaan, niin käännyn sinuun puoleesi ;)

  inke: Oletkin se lahjakkaampi meistä kahdesta..

  Nessu: Kiitos. Passitit minut juuri vähintään vuoden pituiselle blogilomalle. Palaan neuleen kera syksyllä vuonna 2010 ;)

 8. …jatkan neuleharjoituksia, kunhan löydän sen edellisessä remontissa hävinneen kesken jääneen ensin ja teen sen loppuun…
  Mutta teoriassa käytettävissä – minulla on neulurikin (lähes kuin neulekone)!

 9. Mä en ole SUN mamma! :D mutta ihan kuinka vaan. Pitäs opetella kyllä neulomaan kunnolla, eikä vaan kaulahuiveja ja pääkallopipoja kummipojalle.

 10. […] ymmärtämään paljon asioita, mutta tätä en. 660 euron pipo?! Olen valmis hyväksymään, että käsin kudottu villatakki maksaa 666 dollaria, mutta en kuitenkaan ole varma miten suhtautua tähän. Valmistustavasta ei ole […]