07/09/09

Maanantaina 7.9.2009

Ihmettelen, ellei ruutumekosta tule tämän syksyn suosikkia. Olipas löytö! Päässäni pyörii kymmeniä ideoita, minkä kaiken kanssa mekon voisi pukea. Kannattaisi varmaan kirjoittaa ideat ylös, sillä veikkaan, että parin päivän sisään vaatekaapilta kuuluu jälleen tuttu aamuhuuto… Arvaatte varmaan.

Villatakki Comme des Garçons PLAY
Mekko ja kengät Whyred
Laukku Mulberry

Kommentoi

 1. Haha, tuo tuttu aamuhuuto raikaa myös näin syksyn tullen myös meillä.
  Erittäin rasittavan siitä tekee se että juuri se vaatekappale jolla aamun olisi pelastanu on pesussa tai kadonnut. Osaisipa sitä aikuinen ihminen ennakoida ja miettiä jo illalla valmiiksi seuraavan päivän asun…

 2. Aww!! :) Oot niin söpö!

  (Ja tyylikäs!)

 3. très chic,

  Toiveajattelua! Oon monesti yrittänyt valita ”huomisen vaatteet tuolille valmiiksi”, arvaa onnistuuko? Useimmiten valinta menee uusiksi, jos ei muuttuneen sääennusteen vuoksi (tai siis siksi, ettei edes miettinyt sateen/pakkasen/helteen mahdollisuutta), niin siksi, että fiilis on yhtäkkiä aivan eri. Ja siis ei puhettakaan, että esim. suunnitellun kauluspaidan voisi laittaa päälleen jos aamu alkaisi laiskan takkuisesti – pakko saada jotain mukavampaa! Yllättävän harvoin sitä kuitenkaan myöhästyy..

  Mimmi, kiitos :)

 4. Ootpas söpö! Ihana mekko, juuri yritän itsekin sitä oikeanlaista, silmää miellyttävää ruutumekkoa metsästää.

 5. Embus, cheers! Olen tykännyt tuosta onnenpotkusta kyllä ihan kamalasti. Jos uutena olisin ostanut, olisin ehkä päätynyt kokoa pienempään mutta ei valiteta, tuo on edelleen mukavampi kuin yksikään tänä syksynä kaupoista bongaamani… Paitsi ehkä eräs Permanent Vacationin ruutumekko.