only 1 left!

Käyn Acnen nettikaupassa monta kertaa viikossa. Useimmiten käyn niin onneksi kuin myös valitettavasti vain haaveilemassa ja katsomassa uutuuksia. Hauskaa on kuitenkin huomata, että juuri ne vaatteet jotka tuntuvat samantien omilta ovat myös ne samat, jotka jäävät kummittelemaan mieleen viikoiksi ja monesti myös kuukausiksi eteenpäin.

Acne must haves: Pampas, Double, Stay

Mahtavan paksu villatakki, sopivan rento ja silti niin tyylikäs bleiseri ja vaaleaksi pestyt farkut, joihin on pesty jopa prässin jäljet! Mikä parasta, ne sopivat kaikki yhteen. Bleiseri oli ensimmäinen tuttavuuteni syysmallistosta ja nyt olemme siinä pisteessä, että käyn seuraamassa varastotilannetta – usein. Tällä hetkellä on neljä harmaata jäljellä omassa koossani. Paksu tummansininen villatakki toimisi vuorostaan loistavasti päällystakkina, ainakin vielä kuukauden tai kaksi. Juuri nyt varastossa on seitsemän kappaletta, ei siis aihetta paniikkiin – vielä. Tuorein tuttavuus Acnelta on Stay-nimiset farkut. Upean pesun lisäksi ne ovat jo valmiiksi jätetty liian lyhyeksi, joten kaikkien omien housujen lahkeita ei tarvitsisi enää rullata. Tällä hetkellä varastotilanne on…

Only 1 left! Yyyh! Tilaan kaiken.

(kuvat Acne)

Kommentoi

  1. Mulle on joskus käynyt niin, että tilasin Acnelta jonkin ”only 1 left” tuotteen ja seuraavana päivänä tuli pahoitteleva viesti, että heidän varastosaldonsa ei täsmännyt ja tuotetta ei oikeasti enää olekaan. Yhyy!!!! Ei siis kannata täysin luottaa noihin lukumääriin ettei jää ilman :)

  2. […] Beamissa tulee käytyä säännöllisesti ja se on mielestäni Helsingin paras vaatekauppa, niin palvelun kuin tarjonnan puolesta. Valitettavan usein joutuu vain poistumaan tyhjin käsin edes jonkinlaisen taloudellisen tilanteen ylläpitämiseksi. Eilen sain kuitenkin mukaani paperipussin, jonka sisällä oli jotain odottamaani. Farkkuni olivat saapuneet. Puhun tietysti Acnen Stay Day-farkuista, joita olen täällä jo ehtinyt esittelemäänkin. […]