one down two to go

One down

Check.

Beamissa tulee käytyä säännöllisesti ja se on mielestäni Helsingin paras vaatekauppa, niin palvelun kuin tarjonnan puolesta. Valitettavan usein joutuu vain poistumaan tyhjin käsin edes jonkinlaisen taloudellisen tilanteen ylläpitämiseksi. Eilen sain kuitenkin mukaani paperipussin, jonka sisällä oli jotain odottamaani. Farkkuni olivat saapuneet. Puhun tietysti Acnen Stay Day-farkuista, joita olen täällä jo ehtinyt esittelemäänkin.

Jostain syystä Beamissa ei kuitenkaan ollut näitä Acnen lookbookin kuvan mukaisella ylilyhyellä lahkeella, vaan kaikkien farkkujen lahkeenpituuus oli 34 tuumaa. Tämä on todennäköisesti asia, josta tulen kiittämään heitä jälkeenpäin. Olisi nimittäin suuri synti ja häpeä jos olisin kyllästynyt näin upeisiin farkkuihin lahkeiden pituudesta – tai siis lyhyydestä – johtuen.

Peli on siis avattu ja edullisemmasta päästä. Saa nähdä toisiko joku kaipaamani pikkutakin Ruotsista ensi viikon puolella?

(kuvat Acne)

Kommentoi