check check check

A.P.C. Dress with Slanted Trim

Ruutumekko, mikä minua vaivaa? Jotain kuviollista ja värikkäämpää on tehnyt mieli jo jonkin aikaa. Ensimmäinen ajatus oli kukkamekko (jonkun siis todella täytyy olla hätänä tällä suunnalla), mutta jos minulle meinaa kukkamekon päälle saada, sen pitäisi sitten olla niin täydellinen että liekö moisia missään tehdäänkään. Väriä pitäisi olla hieman, ei liikaa, ja jotain hyviä sävyjä – ei tunkkaisia, ei räikeitä. Ja moisen koltun etsiminenhän on helppoa, kun en osaa edes luetella niitä värejä joita mekossa saisi ja voisi olla. Malli saisi olla kuvan ruutumekon kaltainen, hieman kuin paidasta venytetty ja mieluusti pitkähihainen. Napitus ei olisi pakollinen, mutta suotava.

Ruutumekossa saattaisi olla riittävästi vaihtelua ja kuosia niitä kaipaavalle, mutta moisiin suhteellisen tottumattomalle. Ruutu on kuitenkin raikas ja ehkä helpompi käyttää – kukkamekon mahdollisesti mukanaan tuomia lavatanssimielleyhtymiä yritän välttää, näin syksyn korvilla varsinkin. Ruutumekon päälle laitettaisiin tietysti söötti harmaa villatakki, jalkaan paksut sukkikset ja matalat mustat tai siniset nyörikengät. Syksymmällä mekon seuraksi päähän vedettäisiin ehkä baskeri tai pipo, kaulaan turvahuivi. Nyt iski mekkomania…

A.P.C. Nautical Parka + Dress with Slanted Trim

..eikä asiaa suoranaisesti helpota se, että silmilleni suoranaisesti heitellään kuvia, joissa mekko viihtyy jumaltakkini kanssa mainiosti.

(mekko ja kuvat A.P.C.)

Kommentoi

 1. Hei! Tiedätkö ovatko A.P.C.:n sivuilla olevat vaatekoot ranskalaisia kokoja ja EU kokoja? Eli jos käyttää kokoa 38, niin pitäisikö ottaa 40? Tuolla sivulla oli yksi ihana mekko joka houkuttelisi, mutta mitään kokokarttoja en löytänyt…

 2. Moikka h,

  Itse olen käyttänyt ihan omaa kokoani, ovat menneet yksi yhteen ja A.P.C.:n vaatteet eivät ole muutenkaan leikkauksiltaan kovin ihonmyötäisiä kinttanoita.

  Kokotaulukon ja valitettavasti myös muita ihania, himottavia vaatteita löydät lataamalla A.P.C.:n katalogin osoitteesta http://www.apc.fr/catalogue/catalogue_en.pdf.

  Ja jos se mekko jota himoitset sattuu olemaan se jumalainen musta, muistelisin sen olevan Beamissa :)

  / hon

 3. […] kerrankin näin! Minua jo pidempään piinannut ruutukuume saatiin viimein taltutettua lauantaisen löydön avulla. Tässä Whyredin ruutumekossa kohdalleen […]