lännestä tuulee

Ruotsista tulee uusia merkkejä jatkuvalla syötöllä. Uusin tuttavuuteni on 16th Collection, joka tekee omien sanojensa mukaan laatunsa nähden edullisia laukkuja, kenkiä ja asusteita. Itse olisin valmis hankkimaan Philip-nimisen pussukan heti. Se olisi oiva säilytysratkaisu avaimille tai puhelimelle ja voisin jättää turhat avain-naru-ketju-sotkut pois käytöstä.

16th Collection Philip

Toinen 16th Collectionin tekele josta jäi hyvä mieli on kassi nimeltään Jude. Suunnittelija on melko selkeästi ottanut vaikutteita Mismon vastaavasta laukusta, mutta hinnassa on kuitenkin vissi ero. Mismon Shopper maksaa 180 euroa, Jude vuorostaan ainoastaan 57 euroa.

16th Collection Jude

Lisäksi näyttäisi siltä, että ostoslistaan olisi tulossa pari lisäystä meille raitapaitojen ystäville.

16th Collection Stripes

(Kuvat 16th Collection ja Oki-ni)

Kommentoi