acne s/s 2010

Hmm, ensimmäiset kuvat Acnen ensi kesän naisten mallistosta ovat ilmestyneet blogosfääriin. Mitä ajatella – olen hämilläni? Ovathan nämä heidän lookbookinsa aina olleet hivenen päräyttäviä, mutta tämä hämmentänee, vaikka näitä olisi kuinka selaillut aiemminkin. Niin hyvässä, kuin pahassa.

Acne s/s 2010

Liivi ja valkoinen, pidempihihainen löysä teeppari iskevät kuin metrinen leka. Räikeistä housuista taasen tulee mieleen ns. neliväriaivastus. Syksyn tummiin, rauhallisiin sävyihin valmistautunutta moiset pelottavat tällä hetkellä.

Acne s/s 2010

Oh dear.

Acne s/s 2010

Kerrankin olisi kivaa astua ruostuneeseen naulaan. Korkkarit, johon voi käsittääkseni itse ruuvailla yhdestä kolmeen irtonaista korkoa fiiliksen mukaan? Vau. Mutta kertoisiko joku, miten näillä kävellään?

Acne s/s 2010

Mustat peruskorkkarit pienin, hillityin maustein olisin valmis ottamaan jalkoihini samantien. Klassikkoainesta.

Tottuukohan silmä tällaiseen ensi kevääseen mennessä, mitäpä luulette?

(kuvat lainattu Agnes B:n blogista)

Kommentoi

  1. Hihii mitä kalsareita! Sen mä vaan halusin sanoa :)

  2. Muhun taas nuo kalsarit iskee! Varsinkin nuo kirjoittajan ns. neliväriaivastukseksi kutsumat! Juuri katselin Topshopin nettikauppaa ja sieltä löytyy vähän vastaavat housut, joihin ehdin jo ihastua. Tosin nämän Acnen byysat taitavat tyydyttää salihousufiksaationi paremmin… ;)

  3. Hahaaa… No, eivät ehkä ns. mun kuppi teetä, mutta eiköhän joku nuo pysty kantamaan ylväästi ja ylpeästi tyylikkäänä. Acnen ”perinteisempi” mustavalkoharmaa linja iskee enemmän, joka mallistossa.