väntar bara

27.10.2011, 22:09 pm | Skrivet av

RRL Ralph Lauren är verkligen en starkt bevakad vid bottengaten. Enligt rykten, Mr Ralph Lauren själv är personligen inblandad i avgörandet av rörelser som får äran att sälja samlingen. För oss finländare är utmanande minst sagt tillgänglig för de starka Americana influenser med tillgång till produkter, får karaktärerna inte tillåtas att sälja på Internet. Även varumärket produktbilder är återförsäljare tillåts att sätta på nätet. Denna Très Bien Shop vann pojkarna att uppleva den hårda vägen ...

Det svenska språket är bekant med ordspråket av Enes Död är siffer andres Brod Tja, Malmö, som ligger främst i nätbutiken inkomst som drar från verksamheten får inte säljas i massiv RRL-beställts av blotta grunden för rörelse genom, men på något sätt måste de få ut av dammuppsamlings .. Så Vink Vink,. eBay: som kan finnas något exceptionellt intressant.

Sala val boutique kan hittas i till exempel samma skjorta som på bilden, som jag sökte i våras bara Ameriikoista upp.

Skicka till:
  • Facebook
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Print
  • email

Tags:

Kommenterade