i butiken bara

27.10.2011, Vid 22:09 | Skrivet av

RRL av Ralph Lauren verkligen starkt bevakade bottengaten. Ryktet säger att herr Ralph Lauren själv är personligen involverad i fastställandet av de rörelser som får äran att sälja samlingen. För oss finländare, minst sagt utmanande att få dessa starka americana påverkar tillgång till produkterna, eftersom karaktärerna inte, under några omständigheter sälja på Internet. Även varumärket produktbilder är inte tillåtet att sätta återförsäljarna var. Denna Très Bien Shop vann pojkarna att uppleva den hårda vägen ...

Det svenska språket är bekant med ordspråk av Enes DOD är siffer andres bröd Det borde Malmö, som ligger främst i nätbutiken inkomster från de rikaste affärs inte säljas till en massiv RRL prenumeration på bara själva grunden för deras rörelse genom, men på något sätt måste de komma ur dammet samlas .. Så Wink, Wink,. på eBay: det kan vara något att det exceptionellt intressant.

Sala boutique sortiment omfattar, till exempel, samma skjorta som på bilden, som en haj på våren Ameriikoista upp.

Skicka till:
  • Facebook
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Print
  • email

Tags:

Kommentar