väntar bara

27.10.2011, Från 22:09 | Skrivet av

RRL Ralph Lauren är en riktigt stark höll bottengaten. Ryktet säger att Mr Ralph Lauren själv är personligen inblandad i avgörandet av rörelser som får äran att sälja samlingen. För oss finländare, minst sagt utmanande att få dessa produkter starkt påverkar americana få, eftersom tecknen inte får sälja på nätet. Även på produktbilderna är inte tillåtet att sätta återförsäljarna. Denna Très Bien Shop vann pojkarna att uppleva den hårda vägen ...

. Det svenska språket är bekant med ordspråket om enes DOD är siffer andres Bröd Noh, Malmö, som ligger främst i nätbutiken inkomst inspirerad företag får inte säljas massiva RRL-beställts av blotta grunden för rörelse genom, men på något sätt måste de få bort dammet från att samla .. Så Vink-Vink, eBay: som kan finnas i något exceptionellt intressant.

Sala val boutique finns i till exempel samma skjorta som på bilden, vilket jag ansökte i våras bara Ameriikoista upp.

Skicka till:
  • Facebook
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Print
  • email

Tags:

Lämna en kommentar