i butiken bara

27.10.2011, 22:09 pm | Skrivet av

RRL Ralph Lauren är en riktigt stark hålls vid bottengaten. Enligt rykten, Mr Ralph Lauren själv är personligen involverad i besluts butikerna, som får äran att sälja samlingen. För oss finländare, minst sagt utmanande att få dessa americana påverkar starkt med tillgång till produkter, eftersom tecknen inte får sälja på nätet. Även varumärkets produktbilder är återförsäljarna fick sätta. Denna Très Bien Shop vann pojkarna att uppleva den hårda vägen ...

Det svenska språket är bekant med den ökända DEN ener död AR DEN andres Brod Tja, Malmö, som ligger främst i nätbutiken intäkter bygger på affärs bör inte säljas till en massiv RRL-order på bara grunden rör sig genom, men på något sätt måste de komma ut ur dammuppsamlings .. Så Vink-Vink,. eBay: kan hittas i någon ovanligt intressant.

Sala val boutique kan hittas i till exempel samma skjorta som på bilden, en haj på våren bara Ameriikoista upp.

Tags:

Kommentera