Endast i beredskap

27.10.2011, Vid 22:09 | Skrivet av

RRL Ralph Lauren är verkligen starkt bevakad Lägsta betyg. Enligt rykten, herr Ralph Lauren själv är personligen involverad i att avgöra butikerna, som får äran att sälja samlingen. För oss finländare, minst sagt utmanande att nå dessa tungt americana influenser med tillgång till produkter, eftersom märket inte under några omständigheter säljas på nätet. Även varumärkets produktbilder är återförsäljare måste sätta på webben. Detta Très Bien Shop pojkar att uppleva det vann den hårda vägen ...

Det svenska språket är bekant med den ökända enes död ar håla andres bröd Tja, jag, mestadels onlineintäkterna butiks lånar idéer från näringslivet i Malmö ligger får inte säljas massiva RRL-order genom endast en hörnsten i rörelser, men på något sätt måste de komma ut ur dammuppsamlings .. Så vink-vink. EBay: att finna något exceptionellt intressant.

Sala boutique sortiment omfattar, till exempel, samma som på bilden frackskjorta med en haj under våren kärleksfullt Ameriikoista.

Tags:

Kommentar