in store only

RRL on Ralph Laurenin todella vahvasti varjeltu alamerkki. Huhujen mukaan herra Ralph Lauren itse on henkilökohtaisesti mukana päättämässä liikkeistä, jotka saavat kunnian myydä kyseistä mallistoa. Meille suomalaisille on vähintäänkin haastavaa päästä näihin vahvasti americana-vaikutteisiin tuotteisiin käsiksi, sillä merkkiä ei missään nimessä saa myydä netissä. Edes merkin tuotekuvia eivät jälleenmyyjät saa laittaa nettiin. Tämän Très Bien Shopin pojat saivatkin kokea kantapään kautta

Ruotsin kieli tuntee sananlaskun den enes död är den andres bröd. Noh, Malmössä sijaitseva, lähinnä verkkokaupasta tulonsa ammentava liike ei saa myytyä massiivista RRL-tilaustaan pelkän kivijalkaliikkeensä kautta, mutta jotenkin ne on saatava pois pölyä keräämästä..  Joten vink-vink, eBay:stä saattaa löytyä jotain poikkeuksellisen mielenkiintoista.

Salaputiikin valikoimasta löytyy esimerkiksi samanlainen kauluspaita kuin kuvassa, jonka hain keväällä ihan Ameriikoista asti.

Kommentoi