Kommentoi

 1. Saanko udella, että kuinka paljon kyseinen ihanuus maksoi? On linkitettynä omassa blogissa, mutta Samujin omaan liikkeeseen en ole viekä(kään) ehtinyt.

 2. Tanja, ovh taisi olla 225 €, mutta onnistuin saamaan käsiini viimeisen tai ainakin toiseksi viimeisen kappaleen, joka oli ollut näytöskäytössä ja sain tuon vuoksi hinnasta hieman alea. Gaudetessa oli muuten yksi 34 eilen jäljellä ja Samujilla 40.

 3. ps. Missäs sun blogia voi ihastella? :)

 4. Oih, vihreä kateushirviö kurkistelee olkapääni takaa – tuo mekko on kuin unelma. Kiitos tiedosta, kokoon 34 en varmastikaan mahdu. Mutta Samujin omassa liikeessä voisin ensi viikolla käydä, josko tuo koko 40 ei olisi hirveän iso.

  Löysin teidän blogin vasta tänään, kun googlettelin Tallinnan shoppaiuimahdollisuuksista ja tämähän on täynnä kaikkea ihanaa. Huokailen tässä töiden lomassa ihanille vaatteille ja postauksille.

  Ja oma blogi on vielä niin raakile (ja tällä hetkellä muutoksen alla), ettei siitä kannata vielä mainita mitään. Ehkä hetken kuluttua, kun saan siitä oman näköiseni (keskittynyt enemmän kuitenkin musiikkiin).

  Kiitos vielä!

 5. Mä olen tästä mekosta ihan onneni kukkuloilla, täytyy myöntää :) Ehkäpä tässä on nyt kauan etsitty korvaaja kainaloista puhki kuluneelle luottomekolleni!

  Mukavaa, kun löysit tiesi tänne! Laitahan mulle vinkkiä kun saat oman palstasi pystyyn. Tallinna-vinkiksi laitan sinulle Sfäärin, http://www.sfaar.ee/ – ihana putiikin ja ravintolan yhdistelmä!

 6. Mulla on joitakin Samu-Jussin ihanuuksia Marimekon ajoilta, mutta ensimmäinen Samuji puuttuu vielä. Ja kun näin kuvan ko. mekosta, niin ajattelin, että tässä nyt olisi mun ensimmäinen Samuji. Täytyy kirjoittaa sähköpostia liikkeeseen ja kysyä, joskos tuon viimeisen kappaleen voisi varata sovitusta varten.

  Kiitos vinkistä, näyttää upealta paikalta. Tosin parin viikon takaisella Brysselin/Düsselin reissulla luottokorti parka oli ehkä liiankin kovassa käytössä ja kaipaisi vähän lepoa… Mutta toisaalta pikkujoulumekko on vielä hakusessa. ;)

 7. Hei Inke!

  Mietin noissa Samujin mekoissa tuota kokoa…minkä koon itse otit ja minkälaiset mitat siinä on? Saisi hieman osviittaa muiden Samujin mekkojen suhteen. :)

 8. Tanja, mulla on edelleen myös kaikki Samu-Jussin Marimekko-aikojen vaatteeni tallella ja käytössä – hienosti kestävät aikaa :) Myös Samuji-vaatteisiini olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, hyvä laatu designistä puhumattakaan. Silkkaa rakkautta!

  Ja Sfäärissä oli mainio ruoka, varsin kohtuuhintaista.. Vaatekaupan puoli lienee se, jossa voi joutua tärviölle :D

  Heidi
  , mulla on kolme Samujin mekkosta ja kaikki koossa 36. Mielestäni mitoitus on juuri ”sopiva”, ei ole tarvinnut ostaa isompaa kokoa saadakseen hieman kaipaamaani väljyyttä mekkoon tms. eikä myöskään ottaa yhtä kokoa pienempää jotta väljälinjaiseksi tarkoitettu mekko ei olisi täysi säkki :) Emmä tiedä, tuntuu olevan hyvin hallussa ymmärrys naisvartalon mittasuhteista – mekot ovat mielestäni varsin imartelevia vaikken mallin mitoissa olekaan.

 9. Yhyy, se viimeinenkin mekko oli jo myyty Samujin liikkeessä. Ehdin jo innostua. :( Eikä yhtään lohduta, että pankkitili kiittää.

  No löysin kuitenkin tämän blogin ja nyt Facebook muistuttaa myös uusista päivityksistä. :)

 10. Mekkoja tulee, mekkoja menee – Samuji keksinee paljon ihanaa vielä päidemme menoksi ja lupaan olla kyllä ensi tilassa niistä raportoimassa :D

  Palaillaan, onpa kiva kun löysit meidät!

 11. Vaaditaan kuvia mekosta päällä! Näyttää aivan ihanalta! Kaikissa blogeissa on viime aikoina puhuttu Samujista, mikä ei tee YHTÄÄN hyvää pankkitilille… Kävin itsekin Stockalta hakemassa ensimmäisen Samujini viime viikonloppuna, valkoisen simppelin kauluspaidan. Miten onkin voinut olla niin hankalaa aiemmin löytää sopivaa? No mutta, tämä istui kuin valettu… Sen seurauksena olen nyt sitten kuolaillut kaikkia muitakin Samujin vaatteita; voisin ottaa melkein kaikki kaappiini. Ja ne herrainkengät! Ääh!

 12. Laitetaan, laitetaan – eilen tuli vain vetäistyä melkoiset sushiöverit kotiin tullessa eikä mekossa poseeraaminen tuntunut mitenkään hyvältä idealta :D

  Mitä Samuji-hypeen tulee – kaikki on mielestäni ollut ansaittua :) Uutta valkoista kauluspaitaa kaipaisin minäkin ja juurikin sellaista ihan perus-perus-mallia: pitääpä minunkin sovittaa se Samujin versio. Kengät ovat kyllä ihanat, mutta enpä taida pystyä niitä perustelemaan itselleni – valtaosa kenkäkokoelmastani taitaa jo olla enemmän tai vähemmän herrainkenkiä..

 13. Tää oli just munkin lemppari mallistosta ja pidin sormia ristissä, että sitä vielä ens viikon perjantaina löytyy koossani kun tulen pikavisiitille Helsinkiin! Höh. Mutta kuvia vaaditaan Oulun suunnitalkin, niin nään mistä ihanuudesta olen jäänyt paitsi :)

 14. Mekon kankaana on käytetty Japanista tilattua tosi spesiaalia puuvillaa, jota riitti kouralliseen mekkoja, joista tietääkseni kaikki sitä Gaudeten kolmenelkkua lukuun ottamatta on nyt löytäneet omistajansa. Mulle riitti onneksi yksi, kaunis kuin mikä :)

 15. […] Mekkoa olen käyttänyt niin paljon, että epäilen jo lipsuneeni liioittelun puolelle. Ei sinänsä mikään yllätys: tiesin jo silloin kassalla mekon kanssa seistessäni riskinä olevan, että joku joskus vielä kuvailee minua jollekulle “sinä tyttönä, jolla on aina se tummansinivalkokukallinen mekko päällä”. […]

 16. […] ruusumekko, sinikukkamekko, harmaa takki – vieläkin jaksan riemuita jokaisesta Samuji-hankinnastani. Kevään mallistoa […]