common people

Tennaritko? Ehei, eijei, napakkaa nahkaahan ne. Tässäpä aikuiskengät lapsekkaaseen makuun!

Lapsekkaan koon löytyminen puolestaan teetti tiukkaa, sillä internet tiesi valistaa, että nämä kengät täytyy ostaa kokoa pienempänä. Sehän oli helpommin sanottu kuin tehty, koska kenkää etsineet jalat ovat kokoa 36, eikä juuri kukaan ole uskaltanut ottaa kolmevitosia valikoimiinsa, vaikka niitäkin näemmä (ainakin tätä nykyä) valmistetaan. (Omiaan haikaileville tiedoksi, että yhden illan sovittelun perusteella allekirjoitan internetin yleisen mielipiteen koko-ohjeistuksesta: tilaa omaa kokoasi numeroa pienemmät.)

Nyt kieltämättä vähän jännittää ottaa nämä synttärilahjaksi (kiitoskiitoskiitoskiitos! <3) saamani kengät käyttöön, sillä joudun todistamaan itselleni vuosia hokemani väitteet siitä, kuinka nämä takuulla sopisivat siis-aivan-kaiiiiiiken omistamani kanssa ja ratkaisisivat kaikki kenkäongelmat (pl. korkkarit ja kumisaappaat).

Raportoin tuloksista. Nyt täytyy kiiruhtaa takaisin sovittelemaan ja silittelemään niitä.

Pieniä (ja isompiakin) Common Projectseja myy End Clothing, mutta aloita toki etsinnät Beamista, josta löytyy mimmeille tällä hetkellä omiani vastaavia mutta valkoisia sekä pojille muutamaakin eri mallia.

Kommentoi