rasvaista hommaa

Löysin itseni jälleen notkumasta Net-A-Porterin kauneusosastolta, jonka ihanan tavoittamattomissa olevasta ökyvalikoimasta haaveillen korvamerkkailen OMG-rare-meikkejä loputtomalle ”sitten joskus kun” -listalleni. Ei minulla sellaista oikeasti ole (vielä) dokumentoituna, mutta on se ihmisen hyvä silti jo henkisesti valmistautua siihen hetkeen kun Into The Glossista sitten joskus soittelevat ja kyselevät kosmetiikkasuosikkieni perään.

Todellisuudesta totaalisesti irrallaan olevalle haavelistalleni olen viime aikoina erityisesti hamstrannut huolellisesti brändättyjä, tyyriitä kasvoöljyjä: jos jotain tarvitsee vain muutaman pisaran ja se silti riittää sekä tekemään ihmeitä sekä iholle että käyttäjänsä mielentilalle, täytyy kyseessä olla pullotettua taikuutta. Eikä muuten takuulla kirpaisisi enää samalla tavalla nousta aamukuudelta valmistautumaan pimeään pakkaseenkaan, jos aamun ensimmäisinä minuutteina pääsisi lutraamaan jonkun tällaisen parissa. (Mutta kahvia ensin: se se vasta kirpaisisikin, kun aamukankeilla käsillä jysäyttäisi tällaisen palasiksi lavuaarin pohjalle.)

Mutta jokohan tällaiseen raaskisi ihan oikeastikin satsata, kun on jo vuosia moisesta haaveillut eikä naamakaan ole varsinaisesti kohentunut tässä jahkaillessani? Ennen päätöksentekoa on kyllä pakko luetuttaa ökyöljyjen tuoteselosteet läpi kaikkitietävällä kosmetiikkagurullani: kauniiseen pipettipulloon pakattuna ja oikeasta ympäristöstä tarjoiltuna minulle saataisiin mitä todennäköisimmin myytyä vaikka Mobil Rally Formulaa.

Soveral Forever Young Rejuvenating Face Oil, 63 €
Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil, 104 €
Rodin Olio Lusso Luxury Face Oil, 150 €
kaikki net-a-porter.com

Kommentoi