brežnev

Bbrowbar Nourishing Brow Oil

Jos nykytilaa miettii, ei uskoisi, että tämä Brežnev on vielä pari vuotta sitten aloittanut päivämeikin teon ottamalla pinsetit käteen. Kiitokset Delevingne ja puskakulmat – nyt ei enää nypi!

Täydellisen kulmakarvan kaaren tavoittelu ja luonnontilan loputon kurittaminen on vaihtunut yksittäisten, rivistä totaalisesti eksyneiden hajakarvojen poistamiseen ja loppujen huolelliseen tummentamiseen. Itse värjään omani noin parin viikon välein kotikestovärillä ja sudin ne vielä aamulla tummemmiksi sekä ruotuun MAC:in täydellisen sävyisellä harmaanruskealla kulmageelillä. Aiemmin käytössä oli Benefitin vastaava loistotuote, mutta merkkiä ei yllättäen enää oikein tunnu saavan postitse Suomeen. Mikä vääryys! Onneksi korvaaja on kovaa kamaa sekin, mutta myönnettäköön että tällä vetää kyllä todella helposti homman täysin överiksi. (Kiitos otsatukka, kun jaksat sitkeästi piilotella ylilyöntejäni.) 

Sitä luulisi, että jos omistaa pinsettien lisäksi kulmakarvojaan varten 1) värillisen kulmageelin, 2) kulmakynän, 3) puuterimuodossa olevat kulmavärit siveltimineen sekä 4) kynämuotoisen kulmakarvavahan, olisivat kulmakarvahommat jo mallillaan.

Mutta että KULMAKARVAÖLJY?! En vielä edes ehtinyt lukemaan, mitä tämän olisi tarkoitus kulmilleni oikein tehdä, mutta uskoisin silti tarvitsevani purkillisen. Luotan kyllä, että huomautatte sitten kun näette naamassani enemmän kulmakarvaa kuin paljasta otsaa.

Bbrowbar Nourishing Brow Oil, 20 €, net-a-porter.com

Kommentoi

  1. hahaha, kulmakarvat menee niin helposti överiksi -suuntaan tai toiseen! Meikäläisellä alkoi puskat ohentua uhkaavasti viime syksynä ja välitilan paikkailun myötä huomaa todella usein tupsauttaneensa kulmat liiankin tummiksi. Nyt alkaa tilanne olla taas se, että ei tartte tupsauttaa kuin hieman väriä, omat pöheiköt alkavat olla sen verran tuuheat. Mutta varmaan taas överit jossain vaiheessa. Ainiin ja oon unohtanut sanoa, että sun uudet kulmat on IHANAT!

  2. Kiitosta Katja! Kerrot vaan sitten, kun alan sokeutua näille ja lappaa väriä vieläkin reilummalla kädellä :D

  3. Joo, mikä ihme tämä nykytilanne on, että nettikauppa kuin nettikauppa ilmoittaa, että BeneFitiä ei Suomeen postitella?? Tuo Gimme Brow on mainio, onneksi sitä on vielä jäljellä. Kiitos kuitenkin Mac-vinkistä, täytyy pitää mielessä.

  4. Voisikohan tämä, Sanna, tarkoittaa sitä, että Benefit olisi tulossa myyntiin ”maihin”? Let’s see!