la garçonne nyc

La Garçonne NYC

Kymmenentuhannen kalorin ruokakuviamme Instagramin puolella nähneet sen saattoivatkin jo päätellä: häämatkallamme suuntasimme Manhattanin paratiisisaarelle. Tuttu paikka tarjosi yhä vain uutta ja ihanaa nähtävää sekä tehtävää, joten viimeiseksi jäi tuskin vielä tämäkään retki.

Uudeksi kohteeksi to-do -listallemme päivittyi reilut kolme kuukautta sitten ovensa avannut puoti, joka olikin minulle jo vanha tuttu, lemppari jopa. Nettikauppasuosikeistani suosikein La Garçonne päätti nimittäin laajentaa toimintaansa kivijalkaan ja avasi ensimmäisen oman liikkeensä Tribecaan!

La Garçonne NYC

Omaan makuuni kerrassaan täydellisen tarjonnan verkkokauppa oli kuratoinut valikoimastaan napakan ja pelkistetyn otannan supertyylikkääseen, galleriamaiseen liiketilaansa. Siis kuinkas muutenkaan. Nettipuolen villeimmät viritykset oltiin jätetty tämän kokonaisuuden ulkopuolelle, rekit oltiin täytetty simppeleillä, ylellisillä mutta kekseliäillä luomuksilla. Ja sekös minulle passaa – viimeaikoina olen enimmäkseen viettänyt musta-harmaa-valkeaa kautta tai yhdistellyt reippaasti tummansinistä tummansiniseen.

Mutta olipahan kuulkaas IHANAA päästä viimein kasvotusten sellaisen puodin kanssa, jonka valikoimaa on kytännyt netistä vähintäänkin viikoittain ja jo vuosien ajan. Siis ne niiden lookbookit… Ah! Vaikka himotuksia ja ihastuksia yhteisen yksipuolisen historiamme varrelle on mahtunut takuulla satoja, tilauksia olen liikkeestä tehnyt vain yhden. Euro- ja skandimerkkejä suosivan jenkkipuodin ongelmana kun ovat tukevat tullimaksut ja tuplaverot, niin minkäs teet.

La Garçonne NYC

Mutta paikan päällähän tilanne oli tietysti täysin eri… Paitsi että ai niin, eihän minulla siellä tietystikään ollut varaa kaikkeen, toisin kuin mielikuvissani täällä kotona haikaillessani.

Taktisesti palkkapäivän aamuun sijoittamamme vierailu Mekkaan sai kuitenkin kauniin ja arvoisensa lopun kassalta: löysin liikkeestä heidän oman merkkinsä La Garçonne Modernen hiirenharmaan ja höyhenenkevyen kašmirneuleen, jonka tulette näkemään ylläni aina ensi vuoden ensimmäiseen hellepäivään saakka.

Visiitin arvoinen kauppa niin netissä kuin paikan päälläkin, ettenkö sanoisi!

La Garçonne, 465 Greenwich Street, New York / lagarconne.com

Kommentoi

  1. OIsko toi vähän niinku semmonen taivas?