tuttuja tuoksuja

Commodity: Go

Commodity: Gold & Gold

Miltä tuoksuu kangas, entäpäs kirja? Villa, sade, sammal, kulta? Tutut tuoksut tai ainakin mielikuvia niistä mitä kauneimpiin pulloihin on pakannut jenkkiläinen Commodity.

Kickstarter-yhteisörahoituksen avulla pystyyn laitettu puoti hallitsee paitsi brändäyksen ja ainakin kiinnostavilta kuulostavat tuoksut, myöskin asiakaspalvelun: tuoksuista voi tilata testisettejä, jottei omaa tai lahjapulloa tarvitse tilata puhtaasti fiilispohjalta. Eikä hätää, ellei osaisi tyytyä vain yhteen: näitä saa myös kolmen itse valittavan tuoksun pienpullopakkauksissa.

Tai no, saa ja saa. Saisi, jos asuisi Jenkeissä. Toivottavasti juuri ovensa avannut puoti uskaltautuisi laajentamaan markkina-aluettaan pikapuolin – minä nimittäin haluaisin tuoksua teeltä ja paperilta.
(Itse asiassa minä taidan jo tuoksua teeltä ja paperilta ainakin maanantaista perjantaihin, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin.)

Commodity-hajuvesiä niin miehille kuin naisillekin pääsee kaihoisasti katselemaan osoitteessa commonitygoods.com.

Kommentoi